Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΞΕΧΥΛΙΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ





Ο Καιάδας επιτέθηκε στον Καμίνη αλλά χτύπησε 12χρονη

Με γροθιές επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, λίγη ώρα μετά τη ματαίωση της διανομής τροφίμων από τη Χ.Α. στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες αντί για το δήμαρχο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο παλαιό φρουραρχείο που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων όπου σήμερα στεγάζεται το Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων και σήμερα διανέμονταν τρόφιμα σε άπορους. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, εμφανίστηκε εκεί κάποια στιγμή ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, ο οποίος πήγε να επισκεφθεί την κοινωνική υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό. Τον είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής και κινήθηκαν εναντίον του, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν συγκρούσεις.

Σημειώνεται ότι σε σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα παλαιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη όπου και είχε μεταφερθεί η διανομή τροφίμων.

Μαρτυρίες ανέφεραν, ότι ο Γ. Γερμενής έφερε όπλο και προσπάθησε μάλιστα να το βγάλει, ενώ τον κρατούσε η ασφάλεια του δημάρχου.

Πάντως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του δημάρχου Αθηναίων.

«Μας έδιωξαν από το Σύνταγμα και ούτε στη συνέχεια μας άφησαν σε ησυχία. Ο δήμαρχος για να προκαλέσει ήρθε στο πρώην Φρουραρχείο, 300 μόλις μέτρα από τα γραφεία μας που εμείς κάναμε τη διανομή τροφίμων, για να κάνει το "παιχνίδι" του. Αυτό μας εκνεύρισε. Πήγαμε να του ζητήσουμε το λόγο, Όλα τα άλλα για 12χρονο κορίτσι που γρονθοκόπησα ή τον απείλησα με όπλο, ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας του κ.Καμίνη» δήλωσε στο protothema.gr η «πέτρα του σκανδάλου» προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά κατά του δημάρχου Αθηναίων.

Από την πλευρα του ο Γ. Καμίνης, σε δηλώσεις του μετά από την επίθεση σε βάρος του διεμήνυσε ότι «η δημοκρατία θα νικήσει» τονίζοντας πως «η λογική της ωμής βίας την οποία την είδαμε να εκδηλώνεται διπλά σήμερα και με το επεισόδιο δυστυχώς με βουλευτή εκλεγμένο από το λαό δεν πρόκειται να περάσει».

Αναφερόμενος στα πρωινά επεισόδια στο Σύνταγμα, δήλωσε ότι «η πλατεία Συντάγματος έχει μια μεγάλη συμβολή αξία για τη δημοκρατία». «Το είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω διανομή αγαθών, σύσσιτια κ.λπ.», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου