Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Θα απολογηθεί το Σάββατο στις 9 το πρωί

 Αυτός είναι ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος – Απίστευτες αποκαλύψεις

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Θα απολογηθεί το Σάββατο στις 9 το πρωί
Τα τελευταία δυο χρόνια «έμπλεξε» με τη Χρυσή Αυγή ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο 45χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη. Μια δολοφονία με πολιτικά κίνητρα. Αντι-φασίστας το θύμα, μέλος της Χρυσής Αυγής ο θύτης.

Το παραδέχτηκε, σύμφωνα με το newsit.gr ο 45χρονος δράστης, ο Γιώργος Ρουπακιάς, από την πρώτη στιγμή. Το κόμμα, αρνήθηκε κάθε σχέση μαζί του. Αλλά εκείνος όχι. Είχε πάει σε κατασκηνώσεις της Χρυσής Αυγής και όπως είπε πήγαινε συχνά κάθε εβδομάδα στα γραφεία της.

Ήμουν σε άμυνα, τράβηξα μαχαίρι για να αμυνθώ, είπε στην απολογία του ο 45χρονος, ο γιος των μεταναστών από τη Γερμανία, ο πατέρας δυο παιδιών, μιας μαθήτριας Λυκείου και ενός αγοριού που είναι φαντάρος, ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής ενός νέου με μια μαχαιριά στην καρδιά. 
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από 45χρονο χρυσαυγίτη στην Αμφιάλη του Κερατσινίου. Ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς που δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι έμεινε τρεις ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την εξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ.

Τελικά ο Ρουπακιάς που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπερασπιστική του γραμμή ο δράστης υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας πως δεν είναι ενεργό μέλος του κόμματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε συμπάθεια προς τον πολιτικό χώρο της ΧΑ.
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν. Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η γυναίκα του Ρουπακιά που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα κατηγορείται για ψευδορκία, όπως και η εξαδέλφη της. Κι αυτό διότι αρχικά οι δύο γυναίκες είχαν παραπλανήσει τους άντρες της ΕΛΑΣ καταθέτοντας ψευδώς ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέταξαν σε κάδο απορριμάτων έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου. Επειτα από νέα έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι η σύζυγος του δράστη και η εξαδέλφη της προσπάθησαν να κρύψουν υλικά που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου μεταφέροντάς τα στον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, ενώ δήλωσαν στην ΕΛΑΣ ότι τα πέταξαν ...

Από την αστυνομική έρευνα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ΧΑ Πειραιά βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ και γι' αυτό συνελήφθη ο επικεφαλής της ΧΑ για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων, οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων και ο επικεφαλής της ΧΑ στον Πειραιά κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου