Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !







Μέλος της Χρυσής Αυγής ένας από τους «προστατευόμενους» των ΜΑΤ που πετούσε πέτρες στους διαδηλωτές στο Κερατσίνι


Εντονες αντιδράσεις είχαν ξεσπάσει για περίεργες συνεργασίες αστυνομικών των ΜΑΤ και «διαδηλωτών» στο Κερατσίνι, οι οποίες μάλιστα έγιναν και θέμα στο BBC. Οπως παρουσιάζει όμως το Εθνος σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα επεισόδια στο Κερατσίνι φαίνεται πως ένας από τους «αγανακτισμένους πολίτες» και «συνεργάτες» των ΜΑΤ ο οποίος πετάει πέτρες προς τους διαδηλωτές ήταν μαζί με τον δράστη της δολοφονίας του Φύσσα στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει οι φωτογραφίες δείχνουν έναν άνδρα με ξυρισμένο κεφάλι και κόκκινη μπλούζα να βρίσκεται πίσω από της διμοιρία των ΜΑΤ και προστατευμένος να εκτοξεύει πέτρες προς τους διαδηλωτές.

Υπενθυμίζεται πως μετά από την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για έρευνες ώστε να εντοπισθούν αστυνομικοί που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής διευθύνσεων, ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρέθηκαν δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και να τα συλλαμβάνουν.


Το βίντεο με τα καμώματα του παληκαριού το έχουμε δημοσιεύσει εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου