Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ;

Προκλητικός ο «χασάπης» της Ραφήνας: «Το μαχαίρι καρφώθηκε κατά λάθος στο λαιμό της γιαγιάς μου»

Προκλητικός ο «χασάπης» της Ραφήνας: «Το μαχαίρι καρφώθηκε κατά λάθος στο λαιμό της γιαγιάς μου»

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 28χρονος  εγγονός που έσφαξε και τεμάχισε τη γιαγιά του, πετώντας στη συνέχεια τα κομμάτια του σώματός της σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα. Για ατύχημα μίλησε στην απολογία του και ισχυρίστηκε ότι το μαχαίρι καρφώθηκε κατά λάθος στο λαιμό της γιαγιάς του.

Στις 21 Αυγούστου ο 28χρονος πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του στα Πατήσια και μετά από καυγά που είχαν, τη μαχαίρωσε στον λαιμό. Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της στο μπάνιο και έφυγε απο το σπίτι, όπου επέστρεψε την επόμενη μέρα αποφασισμένος να ολοκληρώσει το στυγερό του σχέδιο. 

Αφού τεμάχισε το πτώμε με πριόνι  και μαχαίρι, τοποθέτησε τα κομμάτια μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ και τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στη Λούτσα, για να τα πετάξει το ίδιο βράδυ σε κάδο απορριμμάτων στην Ραφήνα.

Ήταν ατύχημα, φέρεται να είπε να κατά την απολογία του, προβάλλοντας τον απίστευτο ιχυρισμό ότι το μαχαίρι  το κρατούσε η γιαγιά του και καρφώθηκε στο λαιμό της κατά λάθος, μετά από μία απότομη κίνηση των χεριών του κατά τη διάρκεια της λογομαχίας τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου