Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ !
Δίνεται βήμα στον άνθρωπο που κατέστρεψε δύο γενιές δημοσιογράφων…

Η γνωστή τηλεκριτικός Nτέπυ Γκολεμά σχολίασε την νέα μεταγραφική κίνηση του Μεγάλου καναλιού γράφοντας ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook


Το κείμενο σε πολύ λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου με πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις στήριξης στα όσα γράφει η Ντέπυ Γκολεμά δείχνοντας πως η κίνηση του Μέγκα μάλλον δεν θα είναι και από τις αγαπημένες του κοινού.

Διαβάστε το κείμενο της Ντέπυς Γκολεμά:

“Megas είσαι NITRO μου…

Μπορεί να είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Από όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega «εξασφάλισε» για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!

Θα μπορούσαμε να σκάσουμε στα γέλια, αν δεν θυμόμαστε ότι δίνεται βήμα 3ωρο καθημερινό, στον άνθρωπο που ουσιαστικά κατέστρεψε μια ή και 2 γενιές δημοσιογράφων, που έστησε μια αυτοκρατορία χάρτινη και χωρίς καμιά αξία, τη γκρέμισε και άφησε απλήρωτους και στο δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους, που δημιούργησε ως πρότυπα όλα τα – συγνώμη- «ξέκωλα» της επικράτειας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, κινέζικα και άλλες γλώσσες, που, που, που….και που εν τέλει χάρις στο σύστημα όχι μόνο γλύτωσε τα σπίτια του, αλλά κατάφερε να πάρει κι πρωινή εκπομπή, έχοντας στο πλάι του την Ευγενία Μανωλίδου! Ναι είναι απίστευτο, αλλά παράλληλα είναι και δείγμα ότι αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ντροπή σου mega mou, αλλά που να τη βρεις και πως να σε αγγίξει….”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου