Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί επιστροφής μου

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε ο κ. Κώστας Καραμανλής τα όσα διακινούνται περί επιστροφής του σε θέση ευθύνης.


Μιλώντας σε στενούς συνεργάτες ο πρώην πρωθυπουργός εξήγησε και ξεκαθάρισε με απόλυτη σαφήνεια οτι “δεν είναι στις προθέσεις του το ενδεχόμενο επιστροφής του”.

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε οτι το ερώτημα αυτό το είχε θέσει προσφάτως και ο κ. Αχιλλέας Καραμανλής και του έδωσε την ίδια ακριβώς απάντηση.

Κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του πρώην προέδρου της Ν.Δ κάνουν λόγο για αμετάκλητη απόφαση του κ. Καραμανλή την οποία μάλιστα κοινοποίησε εσχάτως  σε πρώην Υπουργούς και συνεργάτες του όταν του έθεσαν το συγκεκριμένο ερώτημα.

“Τα είπε και στον κ. Παυλόπουλο, τον κ. Σιούφα, στον κ. Ρουσόπουλο και στον κ. Αλογοσκούφη. Μάλιστα τους εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους όχι απλώς δεν θέλει να αναμειχθεί αλλά και τους λόγους για τους οποίους ενοχλείται σφόδρα απο την διακίνηση τέτοιου είδους φημών.

Ο κ. Καραμανλής θεωρεί οτι τα σενάρια αυτά μόνο κακό κάνουν στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφάτως προέβη σε δήλωση στήριξης του κ. Σαμαρά” επισημαίνει ένας εκ των καθημερινών συνομιλητών του.

Στο ερώτημα για το ποιες είναι οι σχέσεις του με τον κ. Σαμαρά η ίδια πηγή τόνισε οτι ο ίδιος  ο κ. Καραμανλής είπε σε συνάντηση που είχε με κομματικά στελέχη στο γραφείο του οτι: “Ο Αντώνης είναι 30 χρόνια φίλος μου. Είναι δυνατόν να του ασκήσω εγώ κριτική; Δεν κάνω αυτά που άλλοι μου έκαναν στο παρελθόν... Τον στηρίζω και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι”. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου