Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ


Παρατράπεζα στα Τρίκαλα απέσπασε 50.000 ευρώ από δυο αδέλφια

 

Ιδιοκτήτης της παρατράπεζας ένας 53χρονος Τρικαλινός που διατηρεί επιχείρηση στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 6-7-2009 και μέχρι 21-7-2011, ο 53χρονος Τρικαλινός διαβεβαιώνοντας τα δύο αδέλφια, μία 38χρονη και έναν 37χρονο, ότι  συνεργάζεται με πανίσχυρο οικονομικό οργανισμό, η οικονομική ισχύς του οποίου του επιτρέπει να χορηγεί επιτόκιο καταθέσεων κατά ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από εκείνο που χορηγούν τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα, τους έπεισε να καταθέσουν διαδοχικά σ’ αυτόν τις οικονομίες τους, οι οποίες ανέρχονταν συνολικά στο χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Οι καταθέσεις ήταν, ή σε ανοικτό λογαριασμό, με τρίμηνο επιτόκιο 5% ή σε συγκεκριμένη προθεσμία (ετήσια), με  επιτόκιο 10%. Στην πρώτη περίπτωση χορηγούσε στους καταθέτες βιβλιάριο αποταμίευσης πανομοιότυπο  των άλλων πιστωτικών ιδρυμάτων και στη δεύτερη περίπτωση συνέτασσε ιδιωτικό συμφωνητικό.

Η αστυνομία με την παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποίησαν χθες αργά το απόγευμα έρευνα στην επιχείρηση του 53χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ασυμπλήρωτα βιβλιάρια αποταμίευσης με το λογότυπο που χρησιμοποιούσε και δύο ασυμπλήρωτα ιδιωτικά συμφωνητικά επένδυσης.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ ερευνάται από την Ασφάλεια Τρικάλων η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις απάτης.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου