Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ





Τα σημερινά γεγονότα ήρθαν για μια ακόμη φορά να δείξουν πως δεν είναι ο γιαλός στραβός αλλά στραβά αρμενίζουμε.
Αναρωτιόμαστε πως μπορεί ένας λαός διαιρεμένος χωρίς όραμα και ηγέτη να καταφέρει να βγει από τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ένα πόλεμο ύπουλο που όμοιο του δεν έχει πολεμήσει ποτέ ξανά καθώς ο εχθρός είναι μη ορατός με όπλα που κανένας στρατός δε μπορεί να πολεμήσει και έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται παντού και να υποδουλώνει λαούς και κυβερνήσεις.
Σε κάθε προηγούμενο πόλεμο ο εχθρός ήταν ορατός, ξέραμε και βλέπαμε τα όπλα του και οργανώναμε άμυνες στρατηγικές και μπαίναμε με θάρρος στις μάχες.
Σήμερα διαιρεμένοι και άτακτα οργανωμένοι με κοντόφθαλμους πολιτικούς ηγέτες που για μια χούφτα ψήφους δηλώνουν πως είναι με το δίκιο του ληστή αλλά και του αστυνόμου τάζουν φτηνούς παραδείσους προσπαθώντας να καταπατήσουν οτιδήποτε εκμεταλλευόμενοι θεσμούς εθνικές επετείους αλλά και κάθε δημόσια έκφραση.
Καλό είναι όμως να θυμόμαστε ποια Ελλάδα νικούσε τους πόλεμους και έβγαινε νικήτρια από κάθε πολεμική σύρραξη.
Η ιστορία ούτε παραγράφεται ούτε αποκρύπτεται και καλό είναι να θυμόμαστε ότι όταν γινόταν τότε η επιστράτευση, το ελληνικό κκε είχε ακόμη συμμαχία (συμμαχία Στάλιν-Χίτλερ) με την ναζιστική Γερμανία και ο ριζοσπάστης έλεγε τους φασίστες αδέλφια.
Τότε την ημέρα εκείνη αντί να πάνε να πολεμήσουν τρώγανε κουραμπιέδες στο σύνταγμα.. Σήμερα ξεκινάνε μαζί με το Σύριζα να ξεφτιλίζουν αυτή την επέτειο εκμεταλλευόμενοι τον θυμό του κόσμου.
Ούτε ξεχάσαμε από ποια παράταξη ήταν όλοι οι ρουφιάνοι των Γερμανών οι Έλληνες καταδότες με τις κουκούλες, οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι.
Οι Έλληνες νικούσαν όταν ήταν ενωμένοι όταν το εμείς ήταν πάνω από το εγώ όπως έλεγε ο Κολοκοτρώνης αυτός που ενώ ελευθέρωσε την Ελλάδα τον τιμήσαμε φυλακίζοντας τον σε ένα υγρό κελί στο Παλαμήδι.
Ήταν βλέπετε κι αυτός εμπόδιο στα μικροσυμφέροντα μιας ολιγαρχίας ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου