Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


Απάτη τα πανάκριβα "Ειδικά" γαλακτομικά που μειώνουν την χοληστερίνη!

Μας κάνουν  πλύση εγκεφάλου  "πληροφορώντας"  μας ότι τα γαλακτομικά προϊόντα (γάλατα τυριά βούτυρα) μας αυξάνουν την χοληστερίνη, με αποτέλεσμα να  έχουμε αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο, εγκεφαλικό, η θνησιμότητα. Εναλλακτική λύση τα τριπλάσια σε τιμή αντίστοιχα προϊόντα εταιριών όπως Benecol και  Becel (με  στερόλες) που μόνον αυτά υποτίθεται μειώνουν την χοληστερίνη  έως και 15 %.
Το μύθο η εσκεμμένη παραπληροφόρηση-απάτη, έρχεται να καταρρίψει μελέτη (σοβαρών Πανεπιστημίων) σε 17 έρευνες που διεχήχθηκαν σε Ευρώπη Αμερική και Ιαπωνία σύμφωνα με την οποία τα (απλά) γαλακτομικά προϊόντα , όχι μόνο δεν αυξάνουν την χοληστερίνη, αλλά αντιθέτως η κατανάλωσή τους μειώνει τον κίνδυνο έως 18%. Απίστευτο?
Αντί λοιπόν να ξοδεύετε τα λεφτάκια σας πληρώνοντας βαπορίσια την ΝΕΑ φέτα η Βούτυρο η γάλα των Πολυεθνικών BENECOL και BECEL pro ,που ισχυρίζονται στις δοαφημίσεις (ότι  πληρώνεται τριπλάσια τα προϊόντα τους γιατί )σας μειώνει την Χοληστερίνη, προτιμήστε τα Ελληνικά γαλακτομικά, γιατί  3 ποτήρια Regular γάλα την ημέρα, την χοληστερίνη και τους απατεώνες κάνουν πέρα...

P.s. Για την έρευνα διαβάσαμε στο Περιοδικό ΥΓΕΙΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου