Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΕΑ

ΣΑΛΟΣ!!! Δείτε πώς μας κοροϊδεύουν στα καταστήματα '' ΙΚΕΑ ''


Δείτε πώς μας κοροϊδεύουν στα καταστήματα '' ΙΚΕΑ ''

Σύμφωνα με τη νέα διαφήμιση αν αγοράσετε χαλιά αξίας 200 ευρώ από την ΙΚΕΑ σας κάνουν δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 40 ευρώ.

Ένας τρόπος προσέγγισης του καταναλωτή θα σκεφτεί κανείς… Να που όμως τα φαινόμενα απατούν.

Ας μας εξηγήσει κάποιος υπεύθυνος των καταστημάτων « ΙΚΕΑ» για ποιο λόγο τα ίδια προϊόντα είναι 60% ακριβότερα στην Ελλάδα (όπου οι μισθοί πλέον είναι το ένα τρίτο σχεδόν) εν συγκρίσει με την Ολλανδία.

Γερμανία 39

Ολλανδία 29.95

Ελλάδα καπέλο περίπου 63% – Τιμή 49

Σε ένα κράτος «δικαίου» δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο…  

5 σχόλια:

  1. Πραγματι αυτη η διαφορα στην τιμη πηγαινει καπου αλλου και οχι σε αυτον ου φτιαχνει το προιον.
    Αλλα αν πραγματικα πιστευεις οτι το καπελο πηγαινει στην τσεπη της αλυσιδας που επειδη ετσι γουσταρει πουλαει στην Ελλαδα ακριβοτερα εισαι πολυ αφελης.
    Αν υπηρχε οργιο κερδοφοριας στην Ελλαδα τοτε οι αλυσιδες θα ανοιγαν η μια μετα την αλλην και δεν θα εφευγαν κακηκν κακως.
    Αλου πανε τα χρηματα απο το καπελο λεγεται διαυθορα γραφιοκρατια και ελειψη παραγωγικοτητας.
    Ετσι αν θελεις να κοιταξεις το προβλημα καταματα ωστε να εχεις την δυνατοτητα για λυσεις μην δινεις επιδερμικες απαντησεις που απλα ακουγονται αρεστες στην μαζα που εχει αγνοια και ανοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε
      Αν νομίζεις ότι η γραφειοκρατία στην Ελλάδα φταίει για όλα κάνεις τραγικό λάθος. Οι πολυεθνικές στην Ελλάδα έχουν μάθει στην αρπαχτή και στη ρεμούλα .. στήνουν καταστήματα με τραπεζικό χρήμα φεσώνουν το κράτος με ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές που δεν πληρώνουν ποτέ τραβάνε και μια πτώχευση και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι εμείς οι χαζοχαρούμενοι καταναλωτές που νομίζουμε πως πρόσκαιρα κερδίζουμε.
      Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε καρφουρόφιλους ζαραδόφιλους πρακτικερόφιλους ικεόφιλους και ένα σωρό άλλους φίλους και δικηγόρους του ξενόφερτου κεφαλαίου της υποτέλειας .. Ελληνόφιλους δε βλέπουμε αν και κάποιος να πει κάτι του έχουμε όλοι έτοιμη την ταμπέλα του εθνικιστή και του φασίστα.....

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βλεπετε τα πραγματα με παροπιδες.
      Δεν ειμαι μετοχος του ΙΚΕΑ ουτε καποιου αλλου μεγαλου ομιλου.
      Δεν ψωνιζω απο το ΙΚΕΑ επειδη μενω επαρχια και δεν εχει καποιο κοντα μου.
      Λεω την γνωμη μου με βαση την λογικη.
      δεν θεωρω οτι εχω το αλανθαστο και κατεχω την μονη αληθεια αλλα οποιος θεωρει οτι εχω λαθος πρεπει να με πεισει με απαντησεις επι της ουσιας.

      Ειναι κοινη λογικη
      1 Αν οι ομοιλοι αυτοι θυσαυριζουν οπως λετε γιατι κλεινουν ο ενας πισω απο τον αλλον? (δεν απαντησε κανεις σε αυτο)
      2 Οποιος Εμπορος μπακαλικου η υπεραλυσιδας πουλαει προιον με καπελο που δεν δικαιολογειται η χανει την πελατεια του αφου ακομη και αν ειναι μονοπωλειο πολυ γρηγορα θα βρεθει καποιος που θα θελει να φαει κοματι απο την πιτα.

      Αντι λοιπον να ψαξετε να βρειτε τις πραγματικες αιτιες για να βρειτε τι πρεπει να αλαξουμε, προτιματε να αναθεματιζετε τον ομιλο-επιχειρηματια οτι σας πινει το αιμα.

      Για αυτο δεν μπορουμε να λυσουμε ουτε τα πιο απλα προβληματα, επειδη δεν ψαχνουμε να βρουμε ποτε την ριζα τους.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή αγαπηέ ανώνυμε θέλεις να μας πεις οτι ο όμιλος Φουρλή είναι ένα αθώο θύμα της γραφειοκρατείας και ενώ τα τσεπώνει κανονικότατα και καπελώνει όλους εμάς κανονικότατα επειδή απλά μπορεί δεν φταίει;;;;;;

    Ρε ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταινε αυτοι οι μακακες που αγοραζουν φταινε ...........οχι.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή