Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!


Της αποκεφάλισε το κουτάβι για να την εκδικηθεί


Στην είσοδο ενός σπιτιού στο χωριό Ζήρος στη Σητεία της Κρήτης, οι κάτοικοι βρήκαν σήμερα το πρωί εντόπισαν έναν σκύλο αποκεφαλισμένο. Αμέσως αναγνώρισαν ότι το ζώο, ήταν το μόλις έξι μηνών κουτάβι της ιδιοκτήτριας και κάλεσαν την γυναίκα του για να την ενημερώσουν για το έγκλημα.

Η Βαγγελιώ, που υποψιάστηκε ποιος είναι ο δράστης - καθώς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Χαλκιδική - κάλεσε στο τηλέφωνο τον άνδρα με τον οποίο έχει διαφορές και σε ανοιχτή ακρόαση παρουσία ενός μάρτυρα τον ρώτησε αν της αποκεφάλισε το ζώο.

Ο δράστης – που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές – παραδέχτηκε την πράξη του και την απείλησε λέγοντας της «τα ίδια θα πάθετε και εσείς!». Η γυναίκα μαζί με τον αυτήκοο μάρτυρα πήγε και έκανε καταγγελία σε Αστυνομικό Τμήμα στην Χαλκιδική και πλέον ο εγκληματίας αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο δράστης όπως είπε στο www.zoosos.gr η Δέσποινα Λαντζανάκη, που δραστηριοποιείται στην περιοχή εκ μέρους της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, είναι μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης αλλά κατάγεται από το χωριό Ζήρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου