Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Συνέλαβαν την σύζυγο και τον αδελφό του Γεράσιμου Γιακουμάτου για χρέη


Συνέλαβαν την σύζυγο και τον αδελφό του Γεράσιμου Γιακουμάτου για χρέη

Χειροπέδες στον αδελφό του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρη και στην σύζυγό του Ελένη Θεοδώρου για χρέη που αφορούν τον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό πέρασε  η ΕΛ.ΑΣ.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής, με αποτέλεσμα να συληφθούν ο αδερφός του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος, η σύζυγός του (πρόεδρος του ιδρύματος κατά τον ισολογισμό του 2012) καθώς και η υπεύθυνη του οίκου ευγηρίας.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής του ασυλίας.
«Αγιος Χαράλαμπος Relax Palace»
Ο οίκος ευγηρίας της οικογένειας Γιακουμάτου «Αγιος Χαράλαμπος Relax Palace» βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό και όπως διαβάζουμε στον ιστότοπό της ιδρύθηκε πριν από περίπου 38 χρόνια.
Οπως διαπιστώνει κανείς πηγαίνοντας στη σελίδα όπου αναγράφονται οι ιατρικοί συνεργάτες του οίκου ευγηρίας πρώτο πρώτο φιγουράρει το όνομα του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου.

«Γιακουμάτος Γεράσιμος: Ειδικός Παθολόγος
Ο κ. Γιακουμάτος είναι ειδικός παθολόγος με μετεκπαίδευση στην Ιταλία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, ενώ διετέλεσε κα αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλογου Αθηνών. Ειναι από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων με εμπειρία που ξεπερνά τα 35 χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιστότοπος του οίκου ευγηρίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου