Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !!

                                  



ΠΟΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΑ;
Έκαναν σύσκεψη για το... δώρο στον Χερ Ράινχενμπαχ

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν… σύσκεψη για να αποφασίσουν τι δώρο θα κάνουν στον επικεφαλής της Task Force Χόρστ Ράινχενμπαχ που έχει τα γενέθλια του τον Ιανουάριο. Είναι ο Γερμανός που εισηγείται τις μεταρρυθμίσεις, βλέπε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο οργανισμών κ.α. και στέλνει στην πείνα και την εξαθλίωση του πολίτες.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη κυβερνητικοί αξιωματούχοι άρχισαν να ψάχνουν δώρο για τον Ραίχενμπαχ που επιστρέφει στην Ελλάδα στις 8 Ιανουαρίου. Απίστευτο; Κι όμως ελληνικό! Στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας, της πείνας και του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, κάποιοι ψάχνουν να βρουν τι δώρο θα αγοράσει το κράτος σε έναν υπάλληλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αλλά ο Ράιχενμπαχ, έμαθε τα περί συσκέψεων και δώρων και έστειλε mail - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - με το οποίο ενημέρωνε εκείνους που... έσπαγαν τα κεφάλια του για το τί θα του πάρουν, πως αντί δώρου γενεθλίων, να συγκεντρώσουν, αν βεβαίως το θελήσουν, χρήματα ώστε να δοθούν δύο υποτροφίες για τη Γερμανία σε δύο φτωχούς... μουσικούς.
Πόσο υποτελείς μπορεί να είναι πλέον οι πολιτικοί αυτής εδώ της χώρας. Και βέβαια με ευθύνη των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου