Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ !




ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Αστυνομία Πάφου: «Έβλεπαν πορνό εν ώρα υπηρεσίας»

Το Pafospress αναδημοσιεύει μια αποκαλυπτική είδηση από τη μηνιαία τοπική εφημερίδα της Πάφου, «Ο Ταχυδρόμος» η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Ιουλίου. Συγκεκριμένα στο σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ο ταχυδρόμος της Πάφου» φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα πρωτοφανές περιστατικό που δημιούργησε σάλο τόσο στις τάξεις της Αστυνομίας όσο και σε ολόκληρη την κοινή γνώμη της Κύπρου. Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί έρευνα από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Πιο κάτω ακολουθεί αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ταχυδρόμος της Πάφου». 
«Τα παρατράγουδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου δεν έχουν τελιωμό. Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής χάλασε και κατά την προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης στον σέρβερ, από τεχνικούς στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο πορνό που φαίνεται να παρακολουθούσαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.
Το γεγονός αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Αστυνομικού σώματος. Η ζημιά σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ της Πάφου, στον σέρβερ έχει υπολογιστεί στις 4 χιλιάδες ευρώ.
Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας. Πάντως, εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε το νέο σκάνδαλο στην Αστυνομία… άρχισε και το ψάξιμο για το ποιοί «κατέβαζαν» τα βίντεο με τα πορνό… εν ώρα, μάλιστα υπηρεσίας.
Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται οι «κρυφές» δραστηριότητες κάποιων μελών, εν ώρα, μάλιστα καθήκοντος στην νέα Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου