Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ;;;;

Η Κέλερ λέει πως οι Έλληνες κυκλοφορούν ξηπόλυτοι και η Sun ανθελληνίζεται... 


Το παρουσιάζουν ως "φήμες"... Και τα ...χώνουν στους Έλληνες που επισκέπτονται την σελίδα της Κέλερ στο Facebook και την σχολιάζουν με άσχημους χαρακτηρισμούς... Η Γερμανίδα σημαιοφόρος και αρχηγός της ομάδας χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ, σχολίασε στο twitter της πως "οι έλληνες κυκλοφορούν, στο Ολυμιακό χωριό, ξηπόλυτοι"... Το τρελό είναι, μετά την δημόσια διαπόμπευση της Ελληνίδας αθλήτριας, Βούλας Παπαχρήστου, επειδή έγραψε στο δική της σελίδα ηλεκτρονικής δικτύωσης πως "με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό",   και τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αώνες, οι δικοί μας εδω θα έπρεπε, λογικά, να είναι θυμωμένοι με τις δηλώσεις της γερμανίδας ή τουλάχιστον, θα έπρεπε να δείχνουν ότι το ...ψάχνουν το θέμα...

 Ο ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΞΗΠΟΛΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"...
 Απέκλεισαν την Παπαχρήστου, δεν ψάχνουν την υπόθεση Κέλερ και η Sun ρεζιλεύει Ελλάδα, Κύπρο, Αρβανίτη...
Σύμφωνα με το http://oktv.gr που δημοσίευσε πρώτο την είδηση...από το "υποτιθέμενο" tweet, η γερμανίδα αθλήτρια, έγραψε: "Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό".
Δεν είδα τον "ευαίσθητο" κύριο Ισίδωρο Κούβελο, να ψάχνει την αλήθει, ως οφείλει. Από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η "φημολογία" και αναρωτιέμαι πώς δεν υπάρχει δόση αλήθειας αφού, ώς γνωστόν, δεν υπάρχει καπνός χωρις φωτιά... 
Τα social media έχουν πάρει φωτιά από τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στους ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Γερμανίδα σημαιοφόρο...
Ήδη πάντως στο facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα που ζητά τον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία μετρά ήδη περισσότερα από 500 άτομα. Σε απάντηση προφανώς της απόφασης αποκλεισμού της Ελληνίδας Βούλας Παπαχρήστου μετά το tweet για τους Αφρικανούς.
 
Πώς ξεκίνησε το θέμα
Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του αθλητικογράφου Γιάννη Φιλέρη στο twitter, που έλεγε: «Δηλαδή αν έβγαινε στο twitter του ο Γερμανός τοξοβόλος Κάρλα Χαινς Ευθειβόλεν και έγραφε "πω πω στην Αγγλία γέμισε το χωριό από Έλληνες, λέτε να μου ζητήσουν δανεικά" θα γελάγαμε με το... ανεκδοτάκι του;». Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Γιάννης Φιλέρης στο sport24.gr ο συνάδελφος του Δημήτρης Ζακχαίος το διάβασε, του άρεσε και το πόσταρε ως εξής: «Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ..., για να μην μας ζητήσουν δανεικά», δήλωσε η σημαιοφόρος της Γερμανίας  Νατάσα Κέλερ που λίγο αργότερα υπό τον θόρυβο που προκλήθηκε στα social media ξεκαθάρισε: «Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, δεν έχω ανάμιξη με την πολιτική». Εμπνευσμένο από τον Yiannis Fileris.
 
Όπως αναφέρει ο κ.Φιλέρης, «το πήραν αυτό το ποστ, πανέξυπνοι συμπατριώται μας, το έκαναν ...αληθινό (μόνο το ανάμιξη διόρθωσαν, γιατί κάτι δεν τους πήγαινε καλά) και ξαφνικά το είδαμε ως ...πραγματική είδηση. Μπλογκς και σάιτ το ενστερνίστηκαν και ζήτησαν να καεί στην πυρά η έρημη η σημαιοφόρος της Γερμανίας! Στην Ελλάδα της ελαφρότητας όλα μπορούν να συμβούν! Δεν είναι αλήθεια (πιστέψτε το). Να εκληφθεί, δηλαδή, ως πραγματική μια δήλωση της Γερμανίδας σημαιοφόρου, που δεν την έκανε ποτέ. Να αναπαραχθεί, να γίνει "θέμα", να σχολιάζουν οι Έλληνες στα διάφορα φόρα. Τι να πώ; Χάνω και τα λόγια μου, καμιά φορά, σε αυτή τη χώρα, όπου είναι πολύ δύσκολο, πλέον, να κρατηθεί ένα ίχνος σοβαρότητας ή να ανιχνευτεί το χιούμορ, είτε είναι καλό, είτε άσχημο, είτε ανόητο, όπως ενδεχομένως να ήταν το δικό μου και του Δημήτρη».
 
Το περίεργο, πάντως, είναι ότι μετά από την αποκάλυψη ότι η είδηση είναι μαϊμού πολλοί συνεχίζουν να δημοσιεύουν και να συντηρούν το θέμα ως αληθινό.

Σήμερα ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η Sun κοροϊδεύει Ελλάδα και Αρβανίτη...
Αλιεύω την είδηση από το pamesport.gr:
"Φαίνεται πως το Βρετανικό χιούμορ διανύει περίοδο μεγάλης κρίσης. Τουλάχιστον αυτό της Βρετανικής «Sun» είναι τραγικό. Διότι οι βρετανοί αποφάσισαν να τα βάλουν με την Ελληνίδα αθλήτρια του beach vollei, Βίκυ Αρβανίτη.

Οι Αγγλοι γράφουν χαρακτηριστικά: «Σπρώξε λίγο ακόμα και θα τα καταφέρεις να το βγάλεις...» και παρομοιάζει τη στάση της Αρβανίτη με θέση γυναίκας που είναι έτοιμη να γεννήσει. Η Sun το προχωράει ακόμα παραπέρα και γράφει υποτιμητικό σχόλιο και για την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η καταπληκτική Βασιλική έχει κερδίσει στην καριέρα της το ποσό των 300.000 λιρών και με αυτό μπορεί πλέον να αγοράσει ολόκληρη την Ελλάδα και τη μισή Κύπρο"... 




 Πηγή

2 σχόλια:

  1. Αν ηταν μουφα για τι δεν αφησανε το Twitter της και το σβησανε? Ετσι θα μπορουσε να αποδειξει οτι της το χακαρανε. Υπαρχει μεθοδος να το αποδειξεις. Αρα, απλα γρηγορα γρηγορα το σβησανε και το βγαλανε μαιμου. Αλλα αυτο το καλο εχουνε οι Γερμνανοι. Προστατευουν τους Αθλητες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για τι να τα βαλουνε με την Κελλερ και οχι με τον Καρπαλο? Να χακαρανε αυτονα και οχι την Κελλερ? Λιγη λογικη θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή