Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ


Πουλούσαν κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων


Πουλούσαν κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ
Πουλούσαν κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων 


Σε κατάστημα διάθεσης κλεμμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων είχε μετατρέψει μία γυναίκα την επιχείρησή της στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος της γυναίκας, ηλικίας 35 ετών, όπως σε βάρος ενός αλλοδαπού υπαλλήλου, 33 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνελήφθη ο υπεύθνος του καταστήματος, ηλικίας 36 ετών. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στο κατάστημα πλαστογραφούσαν και τους αριθμούς πλαισίου των κινητήρων.

Στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητήρες και μέρη αυτοκινήτων τα οποία προέρχονταν από κλοπές από άγνωστους δράστες.

Αναλυτικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Έξι (6) κινητήρες Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων με παραποιημένο αριθμό,

Τεμάχια Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου (μετώπη, ψυγείο, καθρέπτης) ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού και
Ένα (1) άτυπο βιβλίο κράτησης παραγγελιών από πελάτες.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη, ιδιοκτησίας της 35χρονης, στην περιοχή του Βαρδαρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


Τεμάχια Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου (καπό, πόρτες), ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου 28χρονου,

Πλήθος εργαλείων και οργάνων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την πλαστογράφηση-νοθεία και απόξεση των αριθμών των κινητήρων (μεταλλικές πόντες, ηλεκτρικά εργαλεία),
Μία (1) κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, για την οποία δηλώθηκε κλοπή την 07-08-2009 και
Ένα (1) αποσυναρμολογημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Επιπλέον, ο 36χρονος υπεύθυνος του καταστήματος αποφυλακίστηκε την 30-11-2011 με περιοριστικούς όρους, καθόσον κρατείτο σε φυλακές από 10-11-2006, με συνολική ποινή φυλάκισης (16) ετών και (8) μηνών για ναρκωτικά, κλοπές και σωματικές βλάβες, ενώ ο 33χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.



1 σχόλιο:

  1. Τελικά μπορεί να σου κλέψουν το μη πολυτελές αυτοκίνητο σου για ανταλλακτικά και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή