Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΠΕΘΕΡΑ !

Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης νύφης της για να βγάλει λεφτά!

 


Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης νύφης της για να βγάλει λεφτά!


Έψαχνε για δουλειά για να μπορέσει να ζήσει, αλλά της έστησε παγίδα η ίδια της η πεθερά η οποία για να βγάλει χρήματα οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες.
Ο λόγος γα μια 17χρονη άτυχη Βουλγάρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», η κοπέλα συζούσε με τον Βούλγαρο φίλο της στο Ρέθυμνο. Το προηγούμενο σαββατόβραδο, η πεθερά της της είπε ότι της βρήκε δουλειά σε μια ταβέρνα ενός χωριού στο Ρέθυμνο. Της ζήτησε να ετοιμαστεί, για να περάσει με τον άντρα της να την πάρουν.
Έτσι κι έγινε, μόνο που η πεθερά-προαγωγός αντί για ταβέρνα οδήγησε την 17χρονη σε μια στάνη έξω από το χωριό όπου την περίμεναν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, δύο Ινδοί και δύο Πακιστανοί. Εκεί η πεθερά άφησε την 17χρονη στα χέρια των ανδρών, οι οποίοι την βίασαν ομαδικά.
Όταν τελείωσαν, η βουλγάρα πεθερά επέστρεψε για να πάρει τη νύφη της στο σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Της έδωσε μάλιστα 50 ευρώ για να της κλείσει το στόμα. Όμως, η 17χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην αστυνομία η οποία συνέλαβε έξι άτομα, και φυσικά την πεθερά.


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου