Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Ηράκλειο!

Κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Ηράκλειο!

Στο επίκεντρο, πάλι, η Κρήτη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού - Συνελήφθη ένας 23χρονος Ηρακλειώτης κι ένας Βρετανός τουρίστας - Πληροφορίες για σύλληψη 14 ατόμων σε όλη την Ελλάδα
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται και πάλι η Κρήτη, με αφορμή μεγάλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για υπόθεση διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη 23χρονος Ηρακλειώτης που, αυτή την περίοδο, υπηρετεί στο...στρατό καθώς μετά από αξιοποίηση στοιχείων- και από το εξωτερικό- σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με υλικό και παιδικής πορνογραφίας όπου πρωταγωνιστούσαν ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 έως 15 ετών!
Τα κορίτσια βρέθηκαν να έρχονται σε ερωτική επαφή με ενήλικες αλλά και μεταξύ τους. Ουσιαστικά, ο 23χρονος έπαιζε τον ρόλο του....διαμεσολαβητή! Πουλούσε δηλαδή το υλικό, μέρος του οποίου βρέθηκε και στο εξωτερικό..
Στο πλαίσιο αυτό, ελέγχονται το Ηράκλειο και τα Χανιά - αν και ο 23χρονος πιάστηκε στο Ηράκλειο- ενώ εδώ βρίσκεται κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με το  NewsIt, έχουν γίνει 14 συλλήψεις, σε ολόκληρη τη χώρα, για σκληρά βίντεο και φωτογραφίες που πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. 
Οι έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ξεκίνησαν αθόρυβα και οι πρώτες συλλήψεις έγιναν στην Κρήτη. 
Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη ενός στρατιωτικού που όπως διαπιστώθηκε είχε στο σπίτι του, εμετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας.  
Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή, είναι ότι σε πολλά βίντεο φαίνεται θάλασσα. 
Κάτι που κάνει υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να φοβούνται ότι τα βίντεο έχουν τραβηχτεί στη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου