Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΗΣ SIEMENS ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ !!

 



ΑΝΕΛ: Ο νομικός σύμβουλος του Σαμαρά, δούλευε στη Siemens

 
 Θητεία στη Siemens έχει ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Ι. Καρακώστας, όπως καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σκληρή απάντηση από το Μαξίμου

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του το βράδυ της Τρίτης, κατήγγειλε ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Ιωάννης Καρακώστας, ήταν νομικός σύμβουλος στη Siemens.
Σύμφωνα με τον κ. Μαρκόπουλο αναδεικνύεται "μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα" και παρέπεμψε στον ιστότοπο του κ.Καρακώστα όπου "φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens".
"Ο κ.Καρακώστας ήταν νομικός σύμβουλος στη Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου" πρόσθεσε ο κ.Μαρκόπουλος.
Ο κ. Καρακώστας ανέλαβε τη Δευτέρα τη θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Κεδίκογλου: "Απίστευτη αθλιότητα"
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καρακώστας πράγματι είχε εργαστεί στη Siemens, ωστόσο παραιτήθηκε όταν ανέλαβε ο κ. Χριστοφοράκος, καθώς δεν μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του.
"Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε:
"Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα".



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου