Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ

 

«Κοριτσάρες μου, εσείς το ξεκινήσατε το πανηγύρι με τον Κασιδιάρη»
Η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Σιδέρη, έχει άποψη και τη λέει (αλλά όχι για πολύ).
Στον απόηχο του χθεσινού πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα. Ένα από τα πιο... ιδιαίτερα ήταν το σχόλιο της Χριστίνας Σιδέρη στη σελίδα της στο facebook.

Η τομεάρχης Β3 της ΝΔ
(η οποία είχε απασχολήσει την επικαιρότητα τον Φεβρουάριο του 2010 όταν είχε προσαχθεί από την αστυνομία τη στιγμή που μετέβαινε μαζί με άλλους ακροδεξιούς στην πλατεία Αμερικής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα») έγραψε χθες:
«Ζω το απόλυτο χάος. Κασιδιάρης, Δούρου και Κανέλλη σε παροξυσμό στον ΑΝΤ1. 'Δεν μιλάω σε γερμανοτσολιάδες' η μία, μπουγέλωμα και χαστούκια ο άλλος. Εμ κοριτσάρες μου, εσείς και όλα τα κομμούνια το ξεκινήσατε το πανηγύρι τώρα καλείστε να ζήσετε και ό,τι δημιουργήσατε και τα επακόλουθά του. ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αξίζετε ο ένας τον άλλον».

... για να το σβήσει λίγο ώρα μετά (δυστυχώς για εκείνη, έμεινε το print screen).
Ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε με την άποψη της κυρίας Σιδέρη αναγνωρίζουμε το δικαίωμά της, όπως και κάθε ανθρώπου, να λέει τη γνώμη του ιδιαίτερα για ένα θέμα όπου βγήκαν μέχρι και ανέκδοτα (τόσο cool και light είμαστε). Πέρα, όμως, από το δικαίωμα, υπάρχει και η ευθύνη της γνώμης. Και το να διαγράφεις την άποψή σου όταν συνειδητοποιείς ότι έχει πολιτικό κόστος είναι σχεδόν τόσο άνανδρο όσο το να χτυπάς μια γυναίκα. Αλλά εδώ της Χριστίνας Σιδέρη δεν της περισσεύει γυναικεία αλληλεγγύη, ανδρεία θα της περισσέψει;



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου