Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Κρήτη, Περιφέρεια Κρήτης, ιστοσελίδα, 460.000 ευρώ, cretePlus.gr, Ανδρέας Κριτσω


Η Περιφέρεια Κρήτης θα έδινε 460.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα εν μέσω κρίσης



Σοκάρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της διαδικτυακής σελίδας creteplus.gr που φέρνει στο φως μια τεράστια σπατάλη των ιθυνόντων της κρητικής τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα έδιναν 460.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα με κρητικά προϊόντα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ,  η Περιφέρεια Κρήτης ήταν έτοιμη να δώσει ελαφρά τη καρδία ποσό ύψους 460.000 ευρώ για την δημιουργία μιας και μόνο ιστοσελίδας, για την προώθηση του καλαθιού των αγροτικών προϊόντων, σε δύο γλώσσες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το CretePlus, η Περιφέρεια Κρήτης ετοιμαζόταν να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος, μετά και από την έγκριση που είχε πάρει από τον γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Αντώνη Μαρκόπουλου.
Η ιστοσελίδα θα διασυνδεόταν μεταξύ άλλων με το επιχειρησιακό σχέδιο «Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων», του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έχει ως στόχο την προώθηση των τοπικών και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων που αναδεικνύουν τη γαστρονομική φυσιογνωμία της κάθε Περιφέρειας.
Βέβαια μετά την κοινωνική κατακραυγή, η Περιφέρεια σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια, λέγοντας ότι ένα τέτοιο ποσό σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να δοθεί.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου