Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ


Ελεύθερη η μητέρα που έκλεψε γιατί πεινούσαν τα παιδιά της


"¨Ημουν σε απόγνωση" είπε η 32χρονη που συνελήφθη γιατί έκλεψε τρία γάλατα και ένα παγωτό- Υπαναχώρησε , μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του Cretalive, η ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ.

Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η 32χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας ο εισαγγελέας Ηρακλείου είχε ασκήσει ποινική δίωξη για κλοπή .

Η γυναίκα που συνελήφθη την Πέμπτη γιατί έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ (δείτε εδώ) εμφανίστηκε συντετριμμένη στο Δικαστικό Μέγαρο

Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο, γιατί βρέθηκε σε απόγνωση, καθώς η οικογένεια της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
"Ήμουν σε απόγνωση, απελπισμένη, πεινούσαν τα παιδιά μου" ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι πλέον έχει μετανοιώσει για την πράξη της αυτή και ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα δύο παιδιά της, δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών .
Όπως είπε, πήρε από το κατάστημα , χωρίς να πληρώσει, δύο κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, ένα κουτί φρέσκο γάλα και ένα παγωτό.

Απέσυρε την έγκληση η ιδιοκτήτρια εταιρεία

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε το θέμα, το οποίο αποκάλυψε το Cretalive, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σούπερ μάρκετ απέσυρε την σχετική έγκληση, μετά και την προφορική δήλωση της 32χρονης στο Δικαστήριο , ότι προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και τα παιδιά της δεν είχαν να φάνε.

Έτσι η μητέρα των δύο κοριτσιών αφέθηκε ελεύθερη να επιστρέψει στο σπίτι της

Στις λίστες των απόρων καταγεγραμμένη η οικογένεια της

Η οικογένεια της 32χρονης γυναίκας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει καταγραφεί στις λίστες απόρων της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, υπάλληλοι της οποίας βρέθηκαν κοντά της μόλις γνωστοποιήθηκε η σύλληψη της. Μάλιστα η Υπηρεσία έθεσε στην διάθεση της και δικηγόρο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου