Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !


 Ο κ. Σαμαράς στην πρώτη ομιλία ξέχασε την λέξη ... επαναδιαπραγμάτευση!

  • 103
     

Ο κ. Σαμαράς στην πρώτη ομιλία ξέχασε την λέξη … επαναδιαπραγμάτευση!


Οι εκλογές έγιναν και ο λαός μέσα σε ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας (ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες) έδωσε στην ΝΔ την πρωτιά έστω και χωρίς αυτοδυναμία.
Το περίεργο είναι ότι στην πρώτη του ομιλία ο κ. Σαμαράς δεν ανέφερε την λέξη «επαναδιαπραγμάτευση» …
(με την οποία έντυνε κάθε προεκλογική του ομιλία) αλλά αντιθέτως μίλησε για τήρηση των δεσμεύσεων και των υπογραφών του. (όσο αφορά τα επερχόμενα σκληρά μέτρα που έρχονται.) Τέλος δε προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι μιλώντας για αναπτυξιακά μέτρα τα οποία όπως είναι γνωστό θα είναι προς όφελος των εργοδοτών (οι οποίοι στην πλειονότητα τους θα είναι Γερμανοί) και εις βάρος των εργαζομένων μια και θα δουλεύουν πλέον για πενταροδεκάρες!
Ναι μιλάμε για μια εξαθλίωση η οποία ολοένα και θα μεγαλώνει αφού τα έσοδα της κάθε οικογένειας τείνουν να φτάσουν σε επίπεδο Βουλγαρίας και Λετονίας ενώ το κόστος ζωής εξακολουθεί να είναι σε επίπεδο Βρυξελλών. (όπου ο κατώτατος μισθός είναι γύρω στα 1500 €).
Φίλες/οι  δεν ξέρουμε το τι κυβέρνηση θα προκύψει και ποιες συμφωνίες θα γίνουν μεταξύ των συμμετεχόντων φανερά ή κρυφά (κάτω από το τραπέζι) το σίγουρο είναι θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να αποφύγουμε αν χρειαστεί … τα χειρότερα!
Υποσημείωση
Θεωρώ ότι το διάγγελμα του κ. Σαμαρά δεν απευθύνεται στον Ελληνικό λαό αλλά στους … Ευρωπαίους τραπεζίτες και τοκογλύφους!Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου