Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΤΥΦΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !



Οδηγούσε φορτηγό, είχε δίπλωμα μοτοσικλέτας...και εισέπρατε επίδομα τυφλού!
Ο ημεδαπός, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια παίρνει επίδομα ως τυφλός, εντοπίστηκε χθες το πρωί σε λαϊκή αγορά στο Περιστέρι καθώς πουλούσε οπωροκηπευτικά και οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο....
...Μάλιστα, εκτός από άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ο 56χρονος διέθετε και την αντίστοιχη άδεια για μοτοσικλέτα. «Από την διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από σχετική καταγγελία στην ηλεκτρονική διεύθυνση11012@hellenicpolice.gr, προέκυψε ότι για τον 56χρονο είχε γνωματευτεί από το 2004 ποσοστό αναπηρίας 67% το οποίο στα τέλη του 2007 επεκτάθηκε στο 100%, με γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής του Ι.Κ.Α. Άργους, στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι η αναπηρία του 56χρονου ήταν διαρκής και εφ’ όρου ζωής και πως έχρηζε συμπαράστασης τρίτου προσώπου» αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το γραφείο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ύψος της συνολικής ζημιάς που προκλήθηκε στο Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων από την παράνομη καταβολή της σύνταξης, ανέρχεται στις 70.794 ευρώ. Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου