Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ !

"Παρά τρίχα" γλίτωσε αγοράκι ... από ηλικιωμένο με "περίεργες" ορέξεις

"Παρά τρίχα" γλίτωσε αγοράκι ... από ηλικιωμένο με "περίεργες" ορέξεις


Ένας 60χρονος "πλεύρισε" ένα 5χρονο αγοράκι, το οποίο περίμενε τον πατέρα του - Πριν να είναι ... αργά, ο πατέρας έφθασε και ο άνδρας τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί λίγο αργότερα.
Άφησε το αγοράκι του να τον περιμένει επί της οδού Ίδης, στο κέντρο του Ηρακλείου, ένας πατέρας που μπήκε μέσα σε φαρμακείο. Όσο, όμως, το αγοράκι, ηλικίας 5-6 ετών, περίμενε τον μπαμπά του, το προσέγγισε ένας 60χρονος άνδρας, ο οποίος με επιδέξιους χειρισμούς προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Οι κινήσεις του 60χρονου, ωστόσο, ήταν ... περίεργες, αλλά για καλή τύχη του παιδιού, πάνω στην ώρα, ο πατέρας κατέφτασε!

Αμέσως ειδοποίησε και ένα δημοτικό αστυνομικό που κυνήγησε τον 60χρονο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή προς τη λ.Καλοκαιρινού. Με την παρέμβαση κι άλλων δημοτικών αστυνομικών αλλά και περίοικων, ο 60χρονος εγκλωβίστηκε και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όπως είπαν, κατόπιν, περίοικοι στους δημοτικούς αστυνομικούς, ο 60χρονος κυκλοφορεί συχνά στην περιοχή, επιδεικνύοντας περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε μικρά παιδιά...

Από την πλευρά του, πάντως, ο άνδρας αρνείται όσα του καταλογίζονται και αποδίδει τη στάση του πατέρα του παιδιού σε "προηγούμενα" που έχει μαζί του...



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου