Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ..
KOΡΙΟΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ...


 Επί σειρά ετών υποκλέπτονταν από τη Χαριλάου Τρικούπη όλες οι συζητήσεις υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με κοριό που είχαν βάλει από γειτονικό διαμέρισμα τρυπώντας τη μεσοτοιχία, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.
Στρατιωτικοί και πρώην στελέχη ης ΕΥΠ που είχαν την περίοδο 1990-1993 επαφή με στενούς συνεργάτες του τότε Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη φέρεται να είχαν προσεγγίσει και "στρατολογήσει" κάτοικο γειτονικού διαμερίσματος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Από εκεί άκουγαν και κατέγραφαν όσα διαμείβονταν στη διπλανή αίθουσα συνεδριάσεων του Κινήματος. Στην απομαγνητοφώνηση και στην ανάλυση των συνομιλιών εμφανίζεται να συμμετείχε ακόμη ένας τότε εν ενεργεία στρατηγός, αρμόδιος σε θέματα στρατιωτικών επικοινωνιών, ενώ στην εγκατάσταση του συστήματος υποκλοπών συμμετείχε πρώην πράκτορας της ΕΥΠ.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι συμμετέχοντες στο Χαριλάου Τρικούπη-γκέιτ είχαν παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα, καθ' ότι εκτίμησαν ότι "αυτά που συζητούνται αφορούν θέματα τρομοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου