Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

Απίστευτο: Επιτήδειος πήρε 250.000 ευρώ και κοσμήματα για να απαλλάξει Λαρισαίου

Απίστευτο: Επιτήδειος πήρε 250.000 ευρώ και κοσμήματα για να απαλλάξει Λαρισαίους από τη μαύρη μαγεία

Την αφέλεια δύο Λαρισαίων εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος που κατάφερε όχι μόνο να τους πείσει πως τους είχαν κάνει μάγια, αλλά τους απέσπασε και τεράστια χρηματικά ποσά και κοσμήματα για να τους απαλλάξει από αυτά! Ο 48χρονος συνελήφθη αφού πρώτα είχε «ξεζουμίσει» τα θύματά του, που του είχαν δώσει από το 2010 250.000 δολάρια και κοσμήματα αξίας 24.000 ευρώ από μία 53χρονη και έναν 61χρονο συγγενή της που πίστευαν ότι κάποιος του έκανε μαύρη μαγεία.

Ο επιτήδειος για να γίνει πιστευτός κατά καιρούς έστελνε στα θύματά του διάφορα αντικείμενα ως «φυλαχτά», αλλά και σκευάσματα άγνωστων συστατικών, τα οποία τους διαβεβαίωνε πως θα λύσουν τα μάγια. Η 53χρονη, αφού εξάντλησε τις οικονομίες της και βρέθηκε να χρωστά επιπλέον 80.000 ευρώ στον Λαρισαίο, αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. 

Στο ραντεβού που όρισε μαζί του ο δράστης πήρε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παρέδωσε στη γυναίκα ένα υγρό άγνωστης σύνθεσης, αλλά επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μία καραμπίνα, πέρα από τα φυλαχτά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου