Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙΣ !



Το DNA του βρέθηκε στο αγαπημένο της αρκουδάκι!

Μαιευτήρας - τέρας βίαζε κατ' εξακολούθηση την 15χρονη ανιψιά του!


«Ό,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση της», δηλώνει με θράσος ο 44χρονος γιατρός
Του εμπιστευόταν το κοριτσάκι της και εκείνος ασελγούσε εις βάρος του, όταν η ανυποψίαστη μητέρα έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια. Και δεν πρόκειται για κάποιον ξένο, αλλά για τον ίδιο τον θείο της 15χρονης κοπέλας!

Η είδηση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής ιστορίας τόσο περισσότερα ανατριχιαστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως. Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή...

Πρόκειται για μία νέα υπόθεση παιδεραστίας που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας. Ένας 44χρονος γυναικολόγος σε μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας συνελήφθη και ήδη προφυλακίστηκε, καθώς κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ' εξακολούθηση στην 15χρονη ανιψιά του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά -καθώς η αστυνομία χειρίζεται με ιδιαίτερη λεπτότητα την υπόθεση επειδή υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ θύτη και θύματος - ο εφιάλτης για το κορίτσι φέρεται να κράτησε περίπου έναν χρόνο. Κάποια στιγμή η κοπέλα δεν άντεξε και μίλησε στη μητέρα της, την αδελφή του φερόμενου ως δράστη.

Όπως ήταν φυσικό, η μητέρα κατέρρευσε, καθώς η ίδια, όταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ταξίδευε εκτός Αθηνών, εμπιστευόταν την κόρη της στα «χέρια» του ανθρώπου που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίησή της, στάζοντας δηλητήριο στην αγνή ψυχή της.

Έντρομη η μητέρα απευθύνθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε τον μαιευτήρα για τον βιασμό της κόρης της.

Εις βάρος του 44χρονου ασκήθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, της ασέλγειας εις βάρος συγγενικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Ο ίδιος ο μαιευτήρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε, πως ό,τι έκανε το έκανε με τη συναίνεση της 15χρονης ανιψιάς του. Ο γιατρός μετήχθη άμεσα στις φυλακές Τρικάλων.

Το ενοχοποιητικό γενετικό υλικό στο σπίτι της μικρής

Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήγαν στο σπίτι της 15χρονης και συνέλεξαν το γενετικό υλικό που βρήκαν σε ένα σεντόνι, πάνω στο οποίο η μικρή δήλωσε ότι ο 44χρονος θείος της την είχε υποχρεώσει σε ερωτική πράξη.
Ανακάλυψαν δε, DNA ακόμη και πάνω στο αγαπημένο αρκουδάκι της ανήλικης...

Και στα δύο δείγματα ταυτοποιήθηκε ο γενετικός κώδικας του μαιευτήρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου