Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΩΝ LIDL


2
Δείτε τώρα απόδειξη πώλησης από την ΣΑΜΟ, όπου έχει μειωμένο ΦΠΑ.
3

ΔΕΙΤΕ πως τα LIDL προκαλούν ασύστολα!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΦΠΑ στην παραμεθόριο είναι μειωμένος για ευνόητους λόγους. Κυρίως όμως είναι μία “παροχή” του άθλιου κρατιδίου στους ακρίτες ώστε να υπάρχει μία ανταγωνιστικότητα στις τιμές.
Όλοι επίσης γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει ΦΠΑ. Αυτό βεβαίως ισχύει για τους τυροπιτάδες, τους μεροκαματιάρηδες, το πόπολο. Όχι για τα γερμανά με την αστείρευτη χρηματοδότηση που μεταχειρίζονται κάθε πιθανή μορφή φοροαποφυγής, όπως τα “μαγαζάκια Lidl” που ιδρύονται ως ΟΕ. Έτσι, για να κοροϊδέψουμε στα μούτρα τους ιθαγενείς. Δείτε λοιπόν τι κάνει η Lidl με τον ΦΠΑ:
Απόδειξη πώλησης από την Καλλιθέα (κέντρο, με κανονικό ΦΠΑ)
Όπως παρατηρείτε, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ! Δηλαδή ο μειωμένος ΦΠΑ για τους ακρίτες, γίνεται κέρδος στις τσέπες των Γερμανών που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το κρατίδιο, τους ακρίτες, τους ιθαγενείς καταναλωτές.
Και επειδή το κράτος έχει αποδείξει την “δυναμική” του, στις περιπτώσεις της Siemens, των υποβρυχίων, της Hoechtief που πήρε τον ΦΠΑ και έφυγε κλπ κλπ, βρέθηκε ένας Έλληνας πολίτης που είχε τα κότσια, μάζεψε τα στοιχεία και έκανε την καταγγελία.
4
Αν όμως ήταν κανένας δύστυχος Έλληνας τυροπιτάς από την Ύδρα, θα τον είχαν ξεσκίσει. Θα τον είχαν λιώσει. Αρχές, “μνημονιακοί”, ΜΜΕ”, παρουσιάζοντας τον περίπου ως την αιτία που …πτωχεύσαμε!
Η αλήθεια βέβαια είναι πως το μέγιστο μερίδιο ευθύνης όντως είναι δικό μας. Είτε ως ψηφοφόροι είτε ως καταναλωτές. Είναι καιρός να κατανοήσουμε τι δύναμη έχει τόσο το Ευρώ μας, όσο και η ψήφος μας. Αλλιώς θα είμαστε η ντροπή για την γενιά και τα παιδιά μας.

4 σχόλια:

 1. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ Φ.Π.Α. ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΟ Φ.Π.Α ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.... ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ.... ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΙΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΕΣ ΟΙΚΤΡΕΣ .... ΕΓΩ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :)
   (Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ)

   Διαγραφή
 2. Είναι σωστή η καταγγελία. Το μερικό σύνολο είναι με το ΦΠΑ, και είναι ταυτόχρονα και τελικό σύνολο. Κοιτάξτε μια άλλη απόδειξη του lidl να το διαπιστώσετε, εγώ αυτό έκανα. Με μια διαφορά: δεν είναι γερμανοί που τα κάνουν αυτά, είναι η Έλληνες της LIDL HELLAS...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΒ%#39;ς ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ .....

   Διαγραφή