Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ




Σοκ από το κατηγορητήριο εναντίον Κασιδιάρη [pdf]


Σαν κεραυνός πέφτει το κατηγορητήριο στο πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για πλήθος κακουργημάτων. 

Το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη, περιγράφει μια οργάνωση δομημένη κατά τα πρότυπα του Χίτλερ με στρατολογήσεις ανηλίκων, αλλά και ομάδες μάχης.
Για τον Ηλία Κασιδιάρη επιφυλάσσεται ο ρόλος του υπευθύνου για τη στρατιωτική εκπαίδευση, ακόμα και με αληθινά πυρά. Σοκάρουν οι αναφορές του κατηγορητηρίου για «αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από νεοτέρας ηλικίας άτομα, για μηχανοκίνητες ομάδες με τον τίτλο Inova, αλλά και για ιδεολογία περί την υπεροχή της αρίας φυλής που οδήγησε σε δεκάδες αιματηρές επιθέσεις».

Διαβάστε ολόκληρο το κατηγορητήριο 
 


Αρνείται τις αποδιδόμενες πράξεις και αμφισβητεί τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, αναμένεται να αρνηθεί όλες τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ θα αμφισβητήσει και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Τηρώντας τη γραμμή που από την αρχή προέβαλαν οι κατηγορούμενοι βουλευτές, φέρεται να υποστηρίζει ότι η δίωξη είναι πολιτική και επισημαίνει ότι η απαγγελία κατηγοριών υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο ρόλος που είχε στη Χρυσή Αυγή ήταν αυτός του εκπροσώπου Τύπου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου