Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΕΓΕΡΘΗΤΩ .. ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!


Υπουργός – βεντέτα υποχρέωσε επιβάτες πτήσης να τον περιμένουν όρθιοι


Υπουργός – βεντέτα υποχρέωσε επιβάτες πτήσης να τον περιμένουν όρθιοι

Έκρινε σκόπιμο να υποχρεώσει τους επιβάτες αεροπορικής πτήσης, να περιμένουν όρθιοι επί 40λεπτο, έως ότου αποφασίσει η… μεγαλειότητά του να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Ο λόγος για τον υφυπουργό Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος φαίνεται ότι αδυνατεί να αποχωριστεί τις παλιές «καλές» συνήθειες επίδειξης πολιτικού βεντετισμού, αλλά και την αντίληψη ότι οι πολίτες αποτελούν κατώτερο πληθυσμό, που πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως.

Το εξοργιστικό περιστατικό συνέβη νωρίς σήμερα το απόγευμα σε πτήση της Aegean από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr ο υφυπουργός, ζήτησε να καθυστερήσει η απογείωση του αεροσκάφους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για λίγο μετά τις 4, προκειμένου να την προλάβει και ο ίδιος. Η παράλογη απαίτηση δεν κάμφθηκε, ακόμη και όταν του εξηγήθηκε ότι στην πράξη αυτό θα προκαλούσε ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους επιβάτες.

Τελικά το γινάτι πέρασε και οι ταξιδιώτες πέρασαν το καψόνι. Η πτήση καθυστέρησε 40 λεπτά, κατά τα οποία οι δεκάδες επιβάτες, μητέρες με τα παιδιά τους, εργαζόμενοι με προγραμματισμένες υποχρεώσεις και ξένοι τουρίστες, υποχρεώθηκαν να περιμένουν όρθιοι τον απαιτητικό υφυπουργό.

Πάλι καλά που δεν τους ζήτησαν να σταθούν και στο ένα πόδι…

1 σχόλιο: