Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ


Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου παιδεραστή 


Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση παιδεραστίας που αποκαλύφτηκε σε βάρος 47χρονου γυμναστή Νίκου Σειραγάκη σε δημοτικό σχολείο, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονα αγόρια στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.
Το βράδυ ο 47χρονος "σάτυρος" οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ από το πρωί 13 παιδιά - θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του, περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο που ο 47χρονος, ασελγούσε σε βάρος του.

Προκλητική η στάση του 47χρονου


Ο 47χρονος
Νίκος Σειραγάκης, πέραν της παραδοχής της συμπεριφοράς του, δήλωσε ότι όσα έκανε έγιναν με τη συναίνεση των ανηλίκων υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις του δεν είναι σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά εντάσσονται σε μια φιλοσοφία "μύησης" που στόχο έχει να δοκιμαστούν σε κάθε είδους υπέρβαση, ακόμη και στα γενετήσια ένστικτά τους, προκειμένου να εξελιχθούν σε "πρωταθλητές".

Η διαδικασία της "σεξουαλικής" μύησης
Πληροφορίες  από τις καταθέσεις των ανήλικων παιδιών των παιδιών στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναφέρουν ότι 0 47χρονος Νίκος Σειραγάκης ακολουθούσε μια διαδικασία "μύησης" όπως την ονόμαζε, με την οποία τα  παιδιά θα κατάφερναν  να αποκτήσουν ψυχική δύναμη.
Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο 47χρονος, υπέβαλε τα παιδιά σε κάποιου είδους διαδικασίες, οι οποίες όπως αποδείχτηκε, κατέληγαν σε ασελγείς πράξεις.
Οι τοποθεσίες δε, που ο παιδεραστής οδηγούσε τα θύματά του, είναι εξίσου ανατριχιαστικές. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τους οδηγούσε σε νεκροταφεία, εξωκκλήσια και σπηλιές και τους υποχρέωνε σε "πράξεις" τις οποίες ακόμα και οι αστυνομικοί δυσκολεύονται να περιγράψουν.
"Πλούσιο" υλικό στα χέρια της Αστυνομίας
Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν στα χέρια dvd και βιντεοκασέτες, καθώς ο Νίκος Σειραγάκης φρόντιζε να καταγράφει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Είναι δε χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί δε μπόρεσαν να δουν καλά-καλά το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, αφού οι σκηνές κυριολεκτικά τους σόκαραν.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακοί δίσκοι και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό.
Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ισχυρό σόκ στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς ο άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από το ότι ήταν δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ήταν και προπονητής σε παιδικά τμήματα ομάδας του Ρεθύμνου.
Ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς των παιδιών
Εν τω μεταξύ όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφτηκε η υπόθεση, υποστηρίζονται ψυχολογικά από εξειδικευμένα άτομα.
Η επόμενη μέρα για το Ρέθυμνο σίγουρα είναι πια διαφορετική ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις αντιδράσεις των οικογενειών που έπεσαν θύμα του 47χρονου παιδεραστή, τα στοιχεία του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα δοθούν σύντομα στη δημοσιότητα, με εισαγγελική εντολή.
Παρέμβαση Διαμαντοπούλου
Στο μεταξύ, παρέμβαση στο θέμα έκανε χθες και το Υπουργείο Παιδείας, αφού όπως ανακοινώθηκε: «Ύστερα από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία εκπαιδευτικός συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητών, η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, έδωσε εντολή, σήμερα 02/12/2012, να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για άμεση απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο και για την άσκηση όλων των ποινικών και πειθαρχικών μέσων».
Να σημειωθεί ότι , μέχρι το βράδυ της  Παρασκευής, ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης δεν είχε καταφέρει να βρει δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί, ενώ ο εισαγγελέας στον οποίο οδηγήθηκε το βράδυ, άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση..


Πηγή 

 
Σημείωση Gaidouristas
Σύμφωνα με πηγές μας το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας το άθλιο και ελεεινό υποκείμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες είχε τόσο μεγάλη δράση που τα θύματα του θα πλησιάσουν τα 100 ίσως να είναι και περισσότερα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου