Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


Κατέληξε ο 50χρονος προπονητής στίβου-Είχε συλληφθεί για ασέλγεια

 

 Υπέκυψε πριν από λίγα λεπτά στα βαρύτατα τραύματά του ο 50χρονος προπονητής στίβου, ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ το νοσοκομείου Ρεθύμνου.
Πριν προλάβει το Ρέθυμνο να συνέλθει από τις πληγές που άνοιξε με τις πράξεις του, ο πρώην προπονητής του ΑΓΟΡ, Νίκος Σειραγάκης, μία ακόμα υπόθεση παιδεραστίας ήρθε χθες στο φως έπειτα από την έρευνα που διεξήγαγαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.
Συγκεκριμένα, αργά χθες το απόγευμα συνελήφθη έξω τελικά από το σπίτι του ένας 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου, για τον οποίο υπήρχαν καταγγελίες πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο καταγγελίες από δύο 14χρονα κορίτσια πως ο 50χρονος άνδρας είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.
Με βάση τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και το τραύμα στο λαιμό δεν ήταν σοβαρό, είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, καθώς οι γιατροί προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Oι γιατροί είχαν διασωληνώσει τον 50χρονο και μετά την επέμβαση θα μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σημειώνεται πως η σύλληψη του έγινε έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε νωρίτερα η ανακρίτρια Ρεθύμνου, αφού πήρε στα χέρια της την δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ρεθύμνου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου