Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΕΚΛΕΨΕ 700 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


Άρπαξε 700 τόνους καλαμπόκι και έγινε… καπνός!...

Πολύ πειστικός ήταν ο «αετονύχης» που παρίστανε τον έμπορο αγροτικών προϊόντων από την Πελοπόννησο και ζητούσε να αγοράσει μεγάλες ποσότητες καλαμποκιού από τους αγρότες του χωριού Μικρό Κεφαλόβρυσο στα Τρίκαλα. Η τιμή που τους πρόσφερε ήταν τόσο δελεαστική, που...

δεν μπορούσαν να αρνηθούν.

Οι άτυχοι αγρότες πίστεψαν τις υποσχέσεις του εμπόρου και του εμπιστεύθηκαν ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά… 700 τόνους καλαμπόκι! Μάταια, όμως, περίμεναν να δουν το… αντίτιμο, καθώς ο πονηρός «αγοραστής» φρόντισε να εξαφανιστεί μαζί με το εμπόρευμα που εξασφάλισε, χωρίς να τους δώσει ούτε δεκάρα!

Όταν τα θύματα κατάλαβαν ότι είχαν χάσει όλη τους την παραγωγή εν μέσω οικονομικής κρίσης, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όμως, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη, που είχε φροντίσει να μην αφήσει γνήσια στοιχεία στους αγρότες.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη», σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema।gr, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει ότι οι αγρότες είναι έκθετοι και απροστάτευτοι έναντι των αρπακτικών διαθέσεων διαφόρων εμπόρων «αετονύχηδων», κλεφτών και απατεώνων, που δρουν ασύδοτα, καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος εκ μέρους των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών.
 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου