Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ


Κλείνει το χαμάμ της Βουλής
Να κλείσει το χαμάμ του γυμναστηρίου της Βουλής αποφάσισε ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά τις αποκαλύψεις της Realnews που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις μέσα στο Κοινοβούλιο. Κατά την διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας ο πρόεδρος της Βουλής έγινε δέκτης παραπόνων από βουλευτές οι οποίοι του έλεγαν ότι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία δεν πρέπει να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και ότι πολλοί από αυτούς έτσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιούσαν.

Παράλληλα, στους σχεδιασμούς του κ. Πετσάλνικου είναι να επανεξετάσει τον τρόπο λειτουργίας του γυμναστηρίου καθώς και τα προγράμματα όπως τη γιόγκα και το πιλάτες που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Νωρίτερα πάντως αναμένεται να κατατεθεί και ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2012 ο οποίος είναι μειωμένος κατά 20 εκ ευρώ, αφού αυτή την ώρα οι αρμόδιοι υπάλληλοι ψάχνουν τους κωδικούς από όπου μπορούν να γίνουν οι περικοπές.

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής σκοπεύει να συμπτύξει τις διευθύνσεις που λειτουργούν στο Κοινοβούλιο προκειμένου να μειωθεί το μισθολογικό κόστος για τους υπαλλήλους της Βουλής.
 
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Και χωρίς χαμάμι, πάλι γαϊδάροι δα νείναι. Εκάνανέ μας ρεντίκολο στο κόσμο. Όχι γιατί τα παίρνουνε (αυτοί βρίσκουνε και κάνουνε), μόνο γιατί εμείς τως τα δίδομε. Εκαβαλικέψανέ μας ωσά τζι γαϊδάρους κι έχουνε και ... Σαμαρά!

    Ντα το δάσκαλο τση ιππασίας, απού παίρνει 2.500 ευρώ το μήνα, ίντα τονε θένε κοντό; Έχει η βουλή άλογα; Εγώ μόνο 300 γαϊδάρους θωρώ. Άδικο να τωσε λάχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή