Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟTη χειρούργησε και μετά τη βίασε!

 Απίστευτη σεξουαλική επίθεση στην Κύπρο.
Μια πρωτοφανής υπόθεση βιασμού συνέβη χθες το απόγευμα στην Κύπρο, συγκλονίζοντας την τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε συνοδεία του συζύγου της στην αστυνομία ότι ο γυναικολόγος της ασέλγησε στο σώμα της την ώρα που βρισκόταν σε νάρκωση εξαιτίας μιας επέμβασης που έπρεπε να υποβληθεί.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη του 56χρονου γιατρού του ιδιωτικού τομέα που διατηρεί κλινική στην επαρχία Λάρνακας,  ενώ αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έκδοση διατάγματος κράτησής του

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτού, η γυναίκα- ασθενής κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην κλινική του συγκεκριμένου γιατρού για σκοπούς ιατρικής επέμβασης και τελούσε υπό την επήρεια υπνωτικού φαρμάκου, σε κάποια στιγμή ξύπνησε και αντιλήφθηκε το γιατρό να βρίσκεται ξαπλωμένος επάνω της ολόγυμνος!

Στην κλινική του γυναικολόγου διενεργήθηκαν το πρωί έρευνες και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τέσσερα τηλέφωνα για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικής εξέτασης αλλά και αξιοποίησης στο πλαίσιο της υπό διερεύνησης υπόθεσης.

Το θύμα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, από την οποία προέκυψαν σημαντικά ευρήματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου