Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ


62χρονος βίασε ανήλικο κορίτσι στη Ζάκυνθο!

Μια ακόμη ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε στην Ζάκυνθο, όπου ένας κάτοικος του νησιού κατηγορείται ότι βίασε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 13 χρόνων! Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είναι 62 χρόνων!

Η 13χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία, που ζει οικογενειακώς στον Αγαλά της Ζακύνθου, γύρισε κλαίγοντας στο σπίτι της και αποκάλυψε στους γονείς της ότι ένας 62χρονος την είχε εξαναγκάσει δια της βίας να υποστεί τις αρρωστημένες του ορέξεις! Αμέσως, οι γονείς της ανήλικης κατήγγειλαν τον βιασμό στο αστυνομικό τμήμα Λαγανά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 62χρονο που φέρεται ότι βίασε την ανήλικη αλλοδαπή και λίγη ώρα αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον βιασμό της 13χρονης Βουλγάρας, αφού η αποτρόπαια πράξη έχει επιβεβαιωθεί και από γυναικολογική εξέταση.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΝ!

    ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δε συμφωνώ με το νόμο της Σαρία σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να εφαρμόζεται.
    Ίσως και ένα 10λεπτο να τον άφηναν ελεύθερο σε μια κεντρική πλατεία της πόλης του αφού δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία του και το όνομα του να ήταν αρκετό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή