Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΡΕΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ !!

Kι άλλη γκάφα των Βρετανών στους Ολυμπιακούς - Τους έσβησε η φλόγα! [εικόνες]

Kι άλλη βρετανική γκάφα στους Ολυμπιακούς - Τους έσβησε η φλόγα !


Tελειωμό δεν έχουν οι γκάφες των Βρετανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να τους σβήσει η ολυμπιακή φλόγα!
Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν το περιστατικό δίνοντας τη δικαιολογία ότι αυτό συνέβη επειδή το καζάνι στο οποίο φιλοξενείται η φλόγα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο μέρος του σταδίου.
Η φλόγα «έσβησε» γύρω στις 1.14 τα ξημερώματα. Για την ακρίβεια είχε φυλαχτεί σε ένα από τα φανάρια που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας προκειμένου το καζάνι να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του σταδίου. Η φλόγα όμως έσβησε και το περίτεχνο καζάνι, άναψε και πάλι σήμερα το πρωί στις 9.00 (ώρα Ελλάδος). Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Η Ολυμπιακή φλόγα παραδοσιακά καίει στη διάρκεια των αγώνων και μάλιστα τοποθετείται σε σημείο που να είναι ορατή και από ανθρώπους που βρίσκονται εκτός του σταδίου.
Ο Τζάκι Μπροκ-Ντόυλ, διευθυντής επικοινωνίας των διοργανωτών επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι όντως το καζάνι είχε σβήσει, προκειμένου να μπορέσει να μετακινηθεί σε άλλο τμήμα του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου