Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΤΥΦΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΣυνελήφθη «τυφλός» στη Θεσσαλονίκη με δεξιοτεχνία στο... παρκάρισμα αυτοκινήτου!


Επαιρνε επίδομα τυφλού για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη που τον παρακολουθούσαν όμως διαπίστωσαν ότι πάρκαρε με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία το αυτοκίνητο του και τον τον συνέλαβαν επιβεβαιώνονταν την καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο «συγκεκριμένος «τυφλός» έβλεπε... πεντακάθαρα»!
Ο τυφλός - μαϊμού συνελήφθη με την κατηγορία ότι από το 2008 εισέπραττε παράνομα το επίδομα τυφλού και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, απάτη και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και τον παρέπεμψε ν' απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο «τυφλός» κατηγορείται ότι τα τελευταία 4,5 χρόνια εισέπραξε παράνομα από το Δημόσιο πάνω από 26.000 ευρώ. Ο 60χρονος παραπέμφθηκε ν' απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες του ΣΔΟΕ κατά την παρακολούθηση διαπίστωσαν ότι ο «τυφλός» κατάφερνε να παρκάρει το αυτοκίνητό του με χειρουργική ακρίβεια. Οπως ενημέρωσαν τον εισαγγελέα «σε μία από τις περιπτώσεις που είδαν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σ' ένα χώρο μήκους 4,5 μέτρων τη στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει μήκος 4,1 μέτρα»!
Στη δικαιοσύνη και ο γιατρός
Δικογραφία όμως για ψευδή βεβαίωση σχηματίζεται και σε βάρος ενός γιατρού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» ο οποίος φέρεται ότι γνωμοδότησε ώστε να δοθεί το επίδομα τυφλού στο συγκεκριμένο άτομο. Με ενξτολή του εισαγγελέα Λάμπρου Τσόγκα διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του προκειμένου η δικογραφία να συσχετιστεί μ' αυτή του 60χρονου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου