Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ !

Σταμάτησαν τον παιδεραστή για τυχαίο έλεγχο και γλύτωσαν μια 11χρονη από τον βια

 


Σταμάτησαν τον παιδεραστή για τυχαίο έλεγχο και γλύτωσαν μια 11χρονη από βιασμό


 

Ένα αθώο κοριτσάκι είχε διαλέξει ένα 77χρονος παιδεραστής στο Μεσολόγγι για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του, δίνοντάς του χρήματα για να το δελεάσει. Ομως για καλή τύχη του κοριτσιού, αστυνομικοί σταμάτησαν τυχαία το όχημα για έλεγχο και εμβρόντητοι είδαν την 11χρονη να έχει πέσει στο δάπεδο του συνοδηγού.
Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχου για παραβάσεις του ΚΟΚ, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα του 77χρονου και του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνη τη στιγμή όμως, ένας αστυνομικός πρόσεξε ότι στο πάτωμα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν ένα κοριτσάκι που προσπαθούσε να κρυφτεί. Αμέσως οι αστυνομικοί συνέλαβαν το 77χρονο παιδεραστή ο οποίος μάλιστα ομολόγησε ότι είχε δώσει χρήματα στο κοριτσάκι για να μπει στο αυτοκίνητό του και σκόπευε να ασελγήσει πάνω της. 
Το κοριτσάκι, μια 11χρονη τσιγγανοπούλα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση. Όπως αποδείχθηκε ο παιδεραστής δεν είχε προλάβει να κάνει τη δουλειά του. Όπως είπε η μικρούλα στην Ασφάλεια Μεσολογγίου, ο 77χρονος παιδεραστής της είχε τάξει χρήματα για να βρεθεί μαζί της και γι' αυτό η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του για αποπλάνηση ανήλικης.
Επιπλέον ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη και σε βάρος των γονέων της 11χρονης για πλημμελή επιμέλεια ανηλίκου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου