Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΙΖΑ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ !

Εταξε δάνειο 2 εκ. ευρώ σε αεροπορική εταιρία – Πήρε 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκ

 

Εταξε δάνειο 2 εκ. ευρώ σε αεροπορική εταιρία – Πήρε 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκε


Ένας άντρας και μία γυναίκα έστησαν κομπίνα σε βάρος διεθνούς αεροπορικής εταιρείας. Συγκεκριμένα η γυναίκα εμφανιζόμενη ως σύζυγος ανώτατου Αξιωματούχου μεσολάβησε στην εταιρεία για την πρόσληψη του συνεργού της ως πιλότου.
Τον Οκτώβριο του 2011, ένα χρόνο περίπου μετά την πρόσληψη, η αεροπορική εταιρεία, μέσω του υπαλλήλου της – πιλότου, ζήτησε από την «σύζυγο του Αξιωματούχου» να μεσολαβήσει για έγκριση δανείου ύψους 2.000.000 ευρώ από ελληνική τράπεζα.
Η κατηγορουμένη, αφού ζήτησε και έλαβε από την εταιρεία το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου μέσω «γνωριμιών» της να βοηθήσει στην εκταμίευση του δανείου, εξαφανίστηκε μαζί με τον συνεργό της.
Μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος ξεκίνησε αστυνομικής έρευνας και ύστερα από ψηφιακή ανάλυση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα κατηγορουμένου, για τον οποίο εκδόθηκαν αναζητήσεις μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας EUROPOL, καθώς εντοπίστηκε στο εξωτερικό, ενώ αναζητείται η συνεργός του.
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορουμένους δυο ημεδαπούς (άνδρα και γυναίκα) για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, σε βάρος διεθνούς αεροπορικής εταιρείας.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου