Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΙΧΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ


Ποιά είναι η Ελσα Αναστασιάδη, κόρη του Προέδρου της Κύπρου, που φωτογραφίζεται σαν μοντέλο, είναι βαθύπλουτη και λέγεται ότι έβγαλε κρυφά από την Κύπρο 21 εκατ. ευρώ [εικόνες]Αποκάλυψη σοκ: Η κόρη του Αναστασιάδη και ο υπουργός Οικονομικών έβγαλαν χρήματα από την Κύπρο λίγο πριν από το κούρεμα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, έπειτα από την αποκάλυψη πως ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 καταθετών που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, λίγο πριν από την απόφαση του πρώτου Eurogroup, βρίσκεται η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ελσα Αναστασιάδη και ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.

Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Κύπρου, παρουσιάστηκε μέρος της λίστας με τους καταθέτες που «γλίτωσαν» σημαντικά ποσά από το κούρεμα καταθέσεων, ανάμεσα στα οποία φάνηκαν τα ονόματα των παραπάνω προσώπων, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τα ονόματά τους.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει η Καθημερινή της Κύπρου, η Ελσα Ν. Αναστασιάδη θα μπορούσε νομότυπα να είχε και να μετέφερε λογαριασμούς εκ μέρος των πελατών της ως δικηγόρος, σημειώνοντας πως υπάρχουν ερωτήματα «πολιτικής ηθικής» που πρέπει να απαντηθούν με πειστικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου