Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ







Αποδίδει το βίτσιο με τους "Σπαρτιάτες" σε ψυχική διαταραχή

 

 

Καζάνι που βράζει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, μετά τις αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα του 47χρονου προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι του με δύο ανήλικους μαθητές του.
Όπως αποκαλύφτηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης ήδη 13 ανήλικα έχουν καταθέσει εναντίον του, τα οποία υπέκυψαν στις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ η αστυνομία υπολογίζει ότι συνολικά 80 αγόρια έχουν συμμετάσχει σε ομοφυλοφιλικά όργια κατ΄εντολή του ιδίου.
Ο 47χρονος προπονητής Νίκος Σειραγάκης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη.
Για λόγους ασφαλείας δε μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Ρεθύμνου, αλλά μετέβη στο κτίριο της Ασφάλειας η ανακρίτρια. Ήδη η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, με το φόβο της κοινωνικής έκρηξης στην περιοχή.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Σειραγάκης  ίσως μεταφερθεί και σε κρατητήρια άλλου νομού υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης.
Παραδέχεται ψυχική διαταραχή
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Α. Λεχωβίτη, ο Νίκος Σειραγάκης παραδέχεται τις πράξεις του, ωστόσο θα ζητήσουν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή.
Όπως είναι γνωστό, στην προανακριτική του απολογία ο Νίκος Σειραγάκης υποστήριξε ότι όλα όσα έκανε ήταν φυσιολογικά και γίνονταν για το καλό των παιδιών και πάντα με την συναίνεση τους.
Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, τον Νίκο Σειραγάκη επισκέφθηκε - σύμφωνα με την Αστυνομία - η σύζυγος με τα παιδιά τους, προκειμένου να του ζητήσει να υπογράψει το διαζύγιο τους.
Το χειρότερο όπως υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όταν θα φτάσει η ημέρα που οι γονείς των περίπου 80 παιδιών, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πιθανών θυμάτων, θα πάρουν στα χέρια τους τη δικογραφία με τις φρικιαστικές περιγραφές.
Στη διάθεση των αξιωματικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου οι σχετικές καταγγελίες έφτασαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας πριν από 13 μήνες.
Οι δύο γονείς που κίνησαν πρώτοι το θέμα δεν μιλούσαν επακριβώς για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, αλλά για περίεργη συμπεριφορά του προπονητή σε βάρος των ανηλίκων, γεγονός που τους είχε ανησυχήσει.

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ,ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!...

    ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΡΗΤΙΚΟΙ! ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είναι η ώρα που θα τον βγάλουν τρελό, άρρωστο, με τάχα ψυχικά προβλήματα και τέτοια για να τη γλιτώσει ελαφριά.
    Ακούγεται ότι υπήρχε κύκλωμα από πίσω που προωθούσε τα αγοράκια σε ποδιές διεστραμμένων με λεφτά, και το Ρέθυμνο είναι γνωστό για τα παραδικαστικά κυκλώματα και το παρακράτος με συγκεκριμένα άτομα που έχουν καταδικαστεί.
    Άσε που νύχτα και με μυστικότητα τον μετακινούν υπό το φόβο λιντσαρίσματος γιατί η κοινωνία βράζει…
    Αναρωτιέμαι ποιος δικαστής θα τολμήσει να δικάσει έστω και με επιείκεια το άθλιο αυτό τέρας.
    Μετά που θα σταθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή