Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !



Ακόμα ένα γαϊδούρι που έχει παρκάρει φαρδύ πλατύ πάνω στην πλατεία των Λιονταριών !
Προφανώς πέρα από τη γαϊδουριά είναι και ο συμβολισμός του γερμανού καπιταλιστή που έχει κάνει κτήμα του την περιούσια και την ιστορία αυτού του τόπου.
Αυτό έγινε σήμερα 16 Ιουλίου 12 και προφανώς οι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν σε περιπολία γύρω από κάποιο κοντινό καφέ ….

Ευχαριστούμε το φίλο μας Μ. Τ. για την όμορφη φωτογραφία του γαϊδουριού που μας έστειλε !!

7 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάτε ότι στην Makro δεν δουλεύουν Γερμανοί αλλά Έλληνες. Ο συγκεκριμένος «ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ» δείχνει τι είμαστε γιατί δεν νομίζω ότι ένας Γερμανός θα πάρκαρε ποτέ καθαυτών τον τρόπο.
    Πριν σπιλώσετε το όνομα μιας εταιρίας θα σας υπενθυμίσω ότι από το κατάστημα του Ηρακλείου ζουν περίπου 150 οικογένειες που δεν έχουν υποστεί καμία μείωση μισθού (από την αρχή της κρίσης και χωρίς απολύσεις) παρόλο που η εταιρία έκλεισε με 3 εκατομμύρια ζημιές πέρυσι σε αντίθεση με άλλες ντόπιες εταιρίες που ¨βρίσκουν και κάνουν¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σκοπός της παραπάνω ανάρτησης είναι για να αναδείξει τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ όπως λες κι εσύ, γάιδαρο που παρκάρει στα λιοντάρια. Πουθενά δεν αναφέρουμε τη λέξη Makro πέρα από το λογότυπο στο αυτοκίνητο, απλά μιλάμε για τη σημειολογία του πράγματος δεδομένων των καταστάσεων που ζούμε.
      Για τις πρακτικές που χρησιμοποιούν ντόπιες εταιρείες είναι γνωστές, αν θέλετε γράψτε μας ένα κείμενο και εμείς θα το δημοσιεύσουμε.
      Για το ότι στις πολυεθνικές που δουλεύουν Έλληνες θα σας προτρέπαμε να ακούσετε αρκετές φορές το τραγούδι του Νίκου μέχρι να καταλάβετε τι θέλει να πει... http://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ
      Όσο για το αν θα φύγουν οι πολυεθνικές μη φοβάστε .. ο τζίρος θα μείνει στην αγορά και ελπίζουμε να μοιραστεί σε πολλά μικρά κομμάτια σε χέρια Ελλήνων καταστηματαρχών που κάθε μέρα βλέπουν το κλείσιμο του καταστήματος τους να είναι πιο κοντά.

      Διαγραφή
  2. Καλά όνομα δεν γράψατε... δεν χρειάζεται άλλωστε ! Αδερφό φίλο η γνωστό δεν έχετε να σας πει μια από τις καθημερινές πραγματικότητες που ζούνε καθημερινά και φτάνουν τα όρια της αθλιότητας, εμένα περιμένετε ?

    Τώρα αν φύγουν οι πολυεθνικές και γεμίσουμε μαγαζιά που θα μου πουλάνε κινέζικα πάσης φύσεως και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα συνεχίζοντας την μαύρη εργασία και της πρακτικές εξαθλίωσης των εργαζομένων να μου λείπει.

    Τελικά έχεις δίκιο, δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τι λέει το τραγούδι 3 δεκαετίες που μου το πλασάρουν αλλά μάλλον θα φταίει που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους εχθρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι καταλαβαίνουμε δεν φταίει το γαϊδούρι που παραβίασε ένα σωρό σήματα και πάρκαρε στο πιο κεντρικό σημείο του Ηρακλείου αλλά το φταίξιμο είναι δικό μας που το αναδείξαμε …
      Αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε δείχνοντας σε όλους τα γαϊδούρια που ζουν ανάμεσα μας.
      Φίλε μου ευτυχώς δε ζούμε σε μια γυάλα και την ακριβή κατάσταση της αγοράς τη ζούμε καθημερινά και ξέρουμε τι γίνεται στα περισσότερα εργοστάσια της βιομηχανικής, και όχι μόνο, σε προμηθευτές σας, ξέρουμε πως διαχειρίζεστε την κρίση τόσο εσείς όσο και οι άλλοι συνάδελφοι σας στο χώρο .. απλά ζητήσαμε τη βοήθεια σας να μας πείτε, ως άνθρωπος που ζει εκ των έσω (όπως αντιλαμβανόμαστε) την όλη κατάσταση.
      Στο μικρό χρόνο ζωής του Blog μας πιστεύουμε πως δεν κινούμαστε σε λάθος κατεύθυνση αντίθετα αναδεικνύουμε πρακτικές και νοοτροπίες που οδήγησαν τα πράγματα στο σήμερα.
      Διαβάστε σχετικό μας άρθρο που αναδημοσιεύτηκε αρκετές φορές http://gaidouristas.blogspot.gr/2012/02/blog-post_6945.html

      Όσο για τους εχθρούς που λέει ο Νικόλας .. μπορεί να είναι δίπλα μας να ζουν ανάμεσα μας και να μην τους εντοπίζουμε εύκολα .. το κακό είναι πως υπάρχουν.
      Ανατρέξτε στο ιστορικό των αναρτήσεων μας για να μπορέσετε να έχετε μια άποψη για μας.

      Σας ευχαριστούμε πολύ
      Η ομάδα των Gaidouristas.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ με τη δημοσιευσή σας για τον Ελληνάρα,όμως είναι τουλάχιστον άδικο να χρησιμόποιειτε εκφράσεις τελείως άσχετες με το σύγκεκριμένο θέμα,όπως "του γερμανού καπιταλιστή που έχει κάνει κτήμα του την περιούσια και την ιστορία αυτού του τόπου", μόνο και μόνο επιδή σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε "πουλάνε". Οί εργαζόμενοι σε αυτή την εταιρεία και οι οικογένιες τους, έχουν ανάγκη την εργασία τους, όσο και σείς την πολύτιμη διαφήμιση του Γερμανού κατασκευαστή πολυτελών μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων που βρίσκετε στιν αρχική σελίδα του site σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω δεν έγινα αντιληπτός απ την αρχή... δεν έχω κανένα πρόβλημα με την δημοσίευση και εχω βαρεθεί τα 4χ4 στα πεζοδρόμια και όλα αυτά που ζούμε καθημερινά.
    Η εταιρία αν εχει ευθύνη είναι που τον έχει προσλάβει αλλα δεν έχει να κάνει ούτε ο Γερμανός ούτε οι εργαζόμενοι.
    Το χειρότερο όμως είναι οτι εδω στην Κρήτη δημοσιογραφία λέμε το copy paste και γνωρίζετε με πιο τρόπο αναπαραγάγετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 Teo Daginis
    Απορούμε που είδατε διαφήμιση στο blog μας κι εμείς δε την έχουμε δει. Διαφήμιση δεν υπάρχει και δεν έχουμε και σκοπό να βάλουμε αν και κατά καιρούς η Google μας στέλνει mail για πρόσκληση ενδιαφέροντος.
    Αν μας ενδιέφερε η επισκεψιμότητα θα είχαμε από καιρό βάλει γυμνές γυναίκες και σεξουαλικά υπονοούμενα για να προσελκύσουμε, πίστεψε με, πολλαπλάσιο κοινό. Οι λίγοι που κατά καιρούς μας στέλνουν μηνύματα ότι τους εκφράζει αυτό που κάνουμε μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε.
    Οι Γερμανοί φίλε μου το ’41 – ’44 που ήταν στην πατρίδα μας είδαν την γη της επαγγελίας και ποτέ δε τη ξέχασαν, μεγάλωσαν τα παιδιά τους με το όνειρο της κυριαρχίας μας. Μη φοβάστε αν θα φύγουν οι ξένοι .. αυτός που έχει δύναμη μέσα του δε φοβάται κανένα και τίποτα.

    2 K G
    Φίλε μου δεν είναι clopy paste αυτό που βλέπεις αλλά φωτογραφία που μας έστειλε φίλος μας με δικό μας σχολιασμό, αν και αν μας διαβάζεις κάνουμε πολύ επιλεκτική αναδημοσίευση ειδήσεων πάντα αναφέροντας πηγή και σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας μας.

    Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας
    Η ομάδα των Gaidouristas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή