Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑΝέο πλήγμα στην ΕΛ.ΑΣ.! Έπιασαν αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών για... εμπόριο χασίς! - "Ξηλώθηκε" ολόκληρο το τμήμα λόγω της υπόθεσης!


- Ο Αστυνομικός της Δίωξης Βόλου, φέρεται να είχε προμηθεύσει με πάνω από ένα κιλό χασίς, δύο τσιγγάνους - Πήγε για να εισπράξει την πληρωμή του με... το υπηρεσιακό αυτοκίνητο! - Εκεί, του πέρασαν χειροπέδες οι συνάδελφοί του
με τη σύλληψη δύο τσιγγάνων για κατοχή και εμπορία ακατέργαστου χασίς βάρους ενός κιλού και 106 γραμμαρίων. Τους έπιασαν άνδρες του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.
Οι δύο άνδρες, αποκάλυψαν ότι τα ναρκωτικά, τα είχαν προμηθευτεί από έναν 45χρονο εν ενεργεία Αρχιφύλακα, που υπηρετεί στο τμήμα... δίωξης ναρκωτικών Βόλου!

Όταν όμως ήρθε η ώρα να τον πληρώσουν για τα ναρκωτικά, πήγαν και αστυνομικοί μαζί...
Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες πήγαν στο ραντεβού τους με τον Αρχιφύλακα, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όντως, εκείνος εμφανίστηκε κανονικά και μάλιστα, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, για να πάρει τα λεφτά!

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, συνάδελφοί του, του περνούσαν χειροπέδες!
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι τύπου TOKAREV με γεμιστήρα, 12 τραπεζογραμμάτια αμφιβόλου γνησιότητας και ένα στιλέτο.

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής αστυνομίας ο αρχιφύλακας τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.
Επίσης με διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Νίκου Παπαγιαννόπουλου, όλοι οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο τμήμα δίωξης ναρκωτικών Βόλου, μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου