Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


Ο «δράκος» του Διονύσου τους έλεγε να τις πάει στη δουλειά τους και τελικά τις βίαζε

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ένας 31χρονος ο οποίος κατηγορείται πως πραγματοποιούσε επιθέσεις σε γυναίκες στην περιοχή του Διονύσου και αφού τις βίαζε στη συνέχεια τις λήστευε. Οι αρχές αναζητούσαν τον δράστη την τελευταία τετραετία.
Ο κατηγορούμενος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ονομάζεται Νικόλαος Π. Κουρέας, και διέμενε στο Κορωπί Αττικής

Πως «χτυπούσε» ο δράκος

Ο δράστης κινούμενος με διαφορετικό κάθε φορά αυτοκίνητο, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, Ερυθραίας και Διονύσου, αναζητούσε γυναίκες σε σημεία όπου πραγματοποιούνται αραιά δρομολόγια λεωφορείων ή σε περιόδους απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Αφού τις παραπλανούσε ότι θα τις μεταφέρει στον προορισμό τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες.

Στη συνέχεια, αφού κατάφερνε να τις επιβιβάσει στο όχημα, παραπλανώντας τις με ευγενικό τρόπο ότι θα τις μεταφέρει σε κάποιο σημείο του προορισμού τους, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες. Εκεί, ασκώντας βία και απειλές με κατσαβίδι ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ασελγούσε σε βάρος τους και στη συνέχεια τις εγκατέλειπε, αφού αφαιρούσε χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο 31χρονος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών περιπτώσεων, που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου την 08-12-2009, την 16-12-2010 και 25-01-2013, σε βάρος τριών ημεδαπών γυναικών (18, 65 και 42 ετών αντίστοιχα).

Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου