Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ



Τους βγήκε ξινό το φαγοπότι!

Με βαριά  «καμπάνα» πλήρωσαν το γλέντι  που έστησαν απολαμβάνοντας την  κλεμμένη προβατίνα που άρπαξαν,  οι τρεις Αλβανοί ζωοκλέφτες! Το Κακουργιοδικείο Λάρισας καταδίκασε για παραδειγματισμό τον καθέναν από αυτούς σε ποινή φυλάκισης επτά ετών!
Οι τρεις  αλλοδαποί είχαν εισβάλει σε  ένα ποιμνιοστάσιο της περιοχής Ευξεινούπολη στον Αλμυρό του Βόλου και είχαν κλέψει την προβατίνα, την οποία στη συνέχεια… έφαγαν! Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο.
*** Μικρότερη τιμωρία περιμένει ενδεχομένως και έναν 45χρονο Αλβανό που συνελήφθη στο Πετροχώρι Αχαΐας, αφού δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη ζωοκλοπή! Ο 36χρονος ιδιοκτήτης ενός ποιμνιοστασίου τον πήρε είδηση τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει έξι αρνιά και τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Κάτω Αχαΐας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 *** Αλλά και ένας 60χρονος Έλληνας αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για την διάρρηξη στην αποθήκη ενός 37χρονου, από την οποία δεν έκλεψε ζώα αλλά… 300 κιλά ζωοτροφής! Ο δράστης κατόρθωσε να διαφύγει, αλλά τα στοιχεία του εξακριβώθηκαν και οι αστυνομικοί τον ψάχνουν για να τον συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου