Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ


Με αφορμή το θάνατο του βρέφους στο Ηράκλειο δημοσιεύουμε δυο σχόλια που βρήκαμε στην ηλεκτρονική σελίδα του Πρώτου Θέματος και πιστεύουμε πως αντικατοπτρίζουν την αλλότρια κοινωνία μας και δείχνουν όλη την εύθηνη του ανεύθυνου κράτους που έχει δημιουργήσει πρότυπα με τσουλιά, ξέκωλα και ομοφυλόφιλους τραγουδιστές που γεννάνε μπάσταρδα ….


Αναστασία | 22/01/2013 15:36


Λεχώνα, μόνη χειμώνα σε νησί, ξένη, ο σύζυγός της εργαζόταν και έλειπε, με ένα βρέφος που πρέπει να ξέρεις (να στο έχει πει κάποιος) ότι πρέπει υποχρεωτικά να τρώει κάθε 3 ώρες και ότι δεν περιμένεις να κλάψει για να καταλάβεις ότι πεινάει, είναι ήσυχο και κοιμάται γιατί πεθαίνει, η σύνοψη της τραγωδίας. Μην λιθοβολείτε τη μάνα γιατί θα την τρελλάνετε. Δεν ήξερε και δεν την βοήθησε και κανείς. Για να μην ανοίξουμε το κεφάλαιο της προετοιμασίας των κοριτσιών για να γίνουν μάνες. Από πού να ξεκινήσουμε; Από τα σχολεία με τις άχρηστες γνώσεις, από τα κανάλια που μόνο με το μακιγιάζ και την ξεβρακωσιά ασχολούνται, από την κοινωνία που τη νοικοκυροσύνη και τη μητρότητα την ξόρκισε; Φταίμε όλοι. Αφήστε το ζευγάρι στη συμφορά του και ας κάνουμε την αυτοκριτική μας μήπως και αλλάξουμε ρότα


Α.Α. | 22/01/2013 15:58


Τελικάφαίνεται πως το να είσαι νέος και άπειρος γονιός στη Λέρο ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΟΥΤΗ... Τεράστια θλίψη... Το ποιόν των γονιών και το αν είναι ευαίσθητοι ή όχι το καταλαβαίνουμε άμεσα από τον τρόπο που γράφουν ζητώντας εναγωνίως συμβουλές στα φόρουμ ή το πως απαντούν στους βιαστικούς "σταυρωτές" . Οι τελευταίοι ας σκεφτούν ξανά τι λένε, τι γράφουν και αν στέκουν γενικώς, ως "ανθρώπινα όντα"... Τον Γολγοθά της μάνας τον καταλαβαίνουν μόνο όσοι είναι γονείς και πάλι όχι επαρκώς... Για το ελληνικό μπ**λο-"κράτος" τι να πούμε ... ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΥΓΕΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... Για το "δημοσιογράφο" που έγραψε "το παιδί έσβηνε και αυτή έψαχνε οδηγίες στο internet" : ΑΠΟΛΥΣΗ Αν υπάρχει κάτι "παρήγορο" στο δράμα αυτό είναι ότι οι γονείς είναι νέοι και αν ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ θα μπορέσουν να κάνουν την οικογένεια που επιθυμούν. Ο Θεός μαζί τους και εφόσον είναι πάντα στη θέση Του , ας δείξει και λίγο έλεος.


Πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου