Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΟΙ 2 ΓΑΪΔΟΥΡΕΣ


Άγριο ξύλο στην ΕΡΑ Κομοτηνής


Άγριο ξύλο στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Στα χέρια πιάστηκαν η διευθύντρια και μία εργαζόμενη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κομοτηνής με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το rodopinews.grτο πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου, όταν η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να εργαστεί.

Όταν διαπίστωσε πως ο υπολογιστής στον οποίο έπρεπε να δουλέψει χάλασε, ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια. Οι δύο γυναίκες λογομάχησαν με αποτέλεσμα η διευθύντρια να γίνει έξαλλη και να επιτεθεί στην εργαζόμενη πιάνοντάς τη από το λαιμό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την έβγαλε στο διάδρομο και την χτύπησε, προσπαθώντας να την ρίξει κάτω.
Η εργαζόμενη επιχείρησε να αμυνθεί, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ο τεχνικός προϊστάμενος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση των τραυμάτων της δημοσιογράφου, υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της διευθύντριας, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί, μετέφερε τη δική της θέση για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο ραδιοφωνικό σταθμό, ισχυριζόμενη επί της ουσίας πως η εργαζόμενη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε. Γι' αυτό και υπέβαλε κι εκείνη από την πλευρά της μήνυση στη δημοσιογράφο.
Η κόντρα των δύο γυναικών θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς και οι δύο πλευρές κατέθεσαν μηνύσεις, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί και η διοίκηση της ΕΡΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου