Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ;

'Εκοψαν το ρεύμα σε Νηπιαγωγείο!


 Συνέβη και αυτό σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο. Η νηπιαγωγός και τα παιδιά που πήγαν πρτί πρωί στο σχολείο τους, στο 13ο Νηπιαγωγείο, βρήκαν τα φώτα ερμητικά κλειστά! Η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα, καθώς οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι από την έναρξη του σχολικού έτους, και θεώρησε σκόπιμο να προβεί στη διακοπή της ηλεκτροδότησης, όπως κάνει καθημερινά, άλλωστε σε δεκάδες νοικοκυριά σε όλη την Κρήτη.

Αμεσα ενημερώθηκε ο δήμος Ηρακλείου, και όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλυτάκης, το 13ο Νηπιαγωγείο ανήκει σε νέο σχολικό συγκρότημα, και για τον λόγο αυτό, δεν είχε μπει στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών του Δήμου.

Εγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και δόθηκαν οι εξηγήσεις, με αποτέλεσμα συνεργείο της ΔΕΗ να πάει για δεύτερη φορά σήμερα στο σχολείο, αυτή τη φορά για να συνδέσει το ρεύμα.
Τέλος καλό όλα καλά, αυτό που όμως λένε στη Λότζια, είναι ότι πλευράς της επιχείρησης, θα έπρεπε τουλάχιστον να προηγηθεί ένα ... προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Αλλωστε πρόκειται για σχολείο και θα έπρεπε να έχει επιδειχθεί μία μεγαλύτερη ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου